Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Liverpool lauttasatamaan

 • Autolla

  P&O Irish Sean terminaali, Liverpool Freeport (Gladstone Dock, Liverpool Freeport, Bootle, L20 1PG) Aja Freeport poliisin turvallisuus sisäänkäynnistä ja käänny ensimmäisestä vasemmalle. Lauttaterminaali on noin 1.5 km päässä oikealla puolella. Käänny oikealla ja seuraa opastuksia terminaalirakennusten ohitse matkustajien lähtöselvitykseen. Liverpoolin keskustasta seuraa A565 Bootlea kohti. Seuraa opastuksia Liverpool Freeport. Muilta alueilta ota M57 tai M58 ja seuraa opastuksia "All Docks" reitillä A5036. Jatka A5036 noin 3 km, kunnes tulet liikenneympyrään, josta sinun tulee seurata opastuksia Crosby/Liverpool Freeport. Isle of Man Steam Packetin terminaali (Princes Landing Stage lähellä Pier Headiä) Liverpoolin kaupungin laitamille pääset moottoriteiden M6/M62 tai M58 kautta. Moottoritieltä M62 seuraa opastuksia kaupungin keskustaan ja tämän jälkeen Pier Headiin päästäksesi satamaan (Princes Landing Stage). Moottoritieltä M58 seuraa A5036 ja tämän jälkeen A565 Pier Headiin. Pohjois-Walesista ota M53, sitten Wallaseyn tunnelin läpi ja A59 Pier Headiin. Ajo-ohjeet Norfolklinen terminaaliin löytyvät Liverpool Birkenhead sivultamme.

 • Junalla

  Lauttaoperaattorit liikennöivät Liverpoolin satamaan eri osiin ja lähin rautatieasema vaihtelee riippuen siitä, mihin terminaaliin matkustat. Lauttaterminaaleja ovat seuraavat: Liverpool (PIER HEAD): Isle of Man Steam Packet (laivat Douglasiin) liikennöi Pier Headin terminaaliin. Lähimmät rautatieasemat ovat Liverpoolin keskustan asemat, kuten Liverpool Lime Street, Moorfields, Central ja James Street. Kaikki edellä mainitut asemat ovat lyhyen kävelymatkan päässä Pier Headin terminaalista. Voit myös ottaa S2/S3 FerryLink and City Centre -bussin Liverpool Lime Street asemalta Pier Headiin. Liverpool (P&O Irish Sea): P&O Irish Sean terminaali sijaitsee Gladstone Dockissa ja lähimpiä rautatieasemia ovat Liverpoolin keskustan asemat, kuten Liverpool Lime Street, Moorfields, Central ja James Street. Kaikki edellä mainitut asemat ovat lyhyen taksimatkan päässä P&O Irish Sean terminaalista Gladstone Dockissa. Liverpool (Twelve Quays Birkenhead): Norfolk Linen lautat Belfastiin ja Dubliniin lähtevät Twelve Quays -lauttaterminaalista. Lähin rautatieasema on Hamilton Square (Birkenhead), joka on lyhyen kävelymatkan päässä lauttaterminaalista. Twelve Quays on myös lyhyen taksimatkan päässä Liverpooliin keskustan rautatieasemilta. Saadaksesi lisätietoa tai tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Liverpool sivullamme.

 • Bussilla

  Paikallisbussit lähtevät useista terminaaleista - Queen Square (kaupungin keskusta, Pier Head ja Chester); Paradise Street linja-autoasema (palvelut etelään sekä muutama pohjoiseen); ja St Thomas Street (palvelut itään ja yli joen).

 • Osoite

  P&O Irish Sea Gladstone Branch Dock No.3, Liverpool Freeport, Bootle, Merseyside, L20 1BG IOM Steam Packet Landing Stage Terminal, Off St Nicholas Place, Princes Parade, Liverpool, L3 1DL Norfolkline Irish Sea 12 Quays Terminal, Tower Road, Birkenhead, Wirrall, CH41 1FE

 • Liverpool majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Liverpool lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Liverpool majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Liverpool lauttapalvelut

Liverpool opas

Liverpool opas

Liverpool oli puoli vuosituhatta vaatimaton kalastuskylä, kunnes Chester jakautui kahtia ja kukoistava orjakauppa innoitti ensimmäisen laivalaiturin rakentamisen vuonna 1715. Aina orjuuden lakkauttamiseen vuonna 1807 Liverpool oli orjakaupan keskus. Orjakaupan loppumisen jälkeen satama jatkoi kasvuaan 11-kilometriseksi satamaketjuksi, joka palvelee niin rahtiliikennettä kuin eurooppalaista massaemigraatiota, jolloin vuosien 1830 ja 1930 välillä Euroopasta lähti yhdeksän miljoonaa ihmistä Amerikkaan ja Australaasiaan. Osa ei koskaan päässyt Liverpoolia pidemmälle, mikä auttoi kaupungin väkimäärän viisinkertaistumisessa viidenkymmenen vuoden aikana. Vielä suurempi muuttoaalto tuli Karibialta ja Kiinasta ja erityisesti Irlannista vuoden 1845 perunaruton jälkimainingeissa. 1990-luvun jälkeen kaupunki on kokenut eräänlaisen renessanssin EU:n kehitysvarojen ja Millenniumkomission avustuste autettua alkuun useita projekteja.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.