jadrolinija_dubrovnik

Dubrovnik

Jadrolinija toimii satamien Bari Dubrovnik välillä

Dubrovnik lautta - joka on nimetty kauniin kroatialaisen kaupungin mukaan - kuljettaa kerrallaan jopa 1300 matkustajaa ja 300 autoa. Aluksella on valikoima hyttejä, lentomatkustustyylisiä istuimia, 224 paikkainen itsepalveluravintola, konditoria, 274 paikkainen baari/kahvila, videohuone, elokuvateatteri, kappeli, lasten leikkialue, a la carte ravintola sekä tax free myymälä.

Hytit / Lepotuolit

Dubrovnikillä on 149 hyttiä joihin mahtuu 459 matkustajaa. Valikoimassa on kahden, kolmen tai neljän hengen ikkunattomia tai ikkunallisia (merinäkymä) hyttejä. Halvempaa vaihtoehtoa etsiville tarjolla on hytin sijasta lentomatkustustyylisiä istuimia.

Liikuntarajoitteiset

Kaikilla kansainvälisillä lautoilla on hissi autokannelta oleskelukansille.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Dubrovnik oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Dubrovnik laivalla

jadrolinija_dubrovnik_bar jadrolinija_dubrovnik_corridor jadrolinija_dubrovnik_outside_deck jadrolinija_dubrovnik_reception jadrolinija_dubrovnik_self_service

Operaattorin Jadrolinija muita laivoja

Dubrovnik arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!