Dubrovnik
Luka Sipanska
Lautat maahan Kroatia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Dubrovnik satamaan Luka Sipanska

Kroatia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Dubrovnik Luka Sipanska. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: TP Line. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 45 minuuttia.

Dubrovnik Luka Sipanska matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Dubrovnik - Luka Sipanska?

Lautan ylitysaika Dubrovnik - Luka Sipanska on noin 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Dubrovnik - Luka Sipanska?

Dubrovnik to Luka Sipanska lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Dubrovnik - Luka Sipanska on 22 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Dubrovnik - Luka Sipanska?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Dubrovnik to Luka Sipanska ja tämä on
  • TP Line

Miten voin varata lauttalippuja Dubrovnik - Luka Sipanska?

Varaa lautat reitiltä Dubrovnik kohteeseen Luka Sipanska tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Dubrovnik ja Luka Sipanska välillä?

Etäisyys Dubrovnik ja Luka Sipanska välillä on noin 14 meripeninkulmaa.

Dubrovnik opas

Dubrovnik on kaupunki Dalmatian alueella Kroatiassa Adrianmerellä. Kaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, ja se on yksi suosituimmista matkakohteista Välimerellä. Kaupungin erityispiirre on sen muurit, jotka kulkevat lähes 2 km ympäri kaupunkia. Seinät ovat neljästä kuuteen metriä paksuja maan puolella, mutta ovat paljon ohuemmat meren puolella. Järjestelmä torneineen rakennettiin suojelemaan kaupunkia. Dubrovnikin muuri on myös ollut suosittu kuvauspaikka HBO: n tv-sarjalle Game of Thrones, jossa muuri ja kaupunki esittää kuvitteellista kaupunkia Kings Landing. Dubrovnikin barokkityylinen katedraali rakennettiin 1700–luvulla ja sen sisällä on vaikuttava aarrekammio ja Saint Blaisen pyhäinjäännökset.

Dubrovnikin lauttaterminaali sijaitsee Kantafigin alueella Gružin lahdella noin 3 km: n päässä vanhastakaupungista. Kaikki lautat Dubrovnikiin saapuvat ja lähtevät täältä. Satamasta pääsee Barille, Rijekaan, Splitiin, Stari Gradiin, Korculaan ja Mijetiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
TP Line 19:10 19:55 45 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.