TP Line
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

TP Line

TP LINE on kroatialainen liikennöitsijä, joka tarjoaa säännöllisiä kuljetuspalveluja Adrianmeren yli. Sillä on kaksi valtion tukemaa reittiä Dubrovnikista ja kolme kaupallista lauttaa Splitistä ja Makarskasta. TP LINEn suosituin reitti on Splitistä Dubrovnikiin liikennöivä lautta, jolla kuljetettiin 70 000 matkustajaa touko-lokakuussa 2022.

Sen laivastossa on tällä hetkellä 6 suurnopeuslauttaa, ja se on ostanut 3 uutta alusta vuonna 2022 liikennöidäkseen kaupallisilla reiteillään eri puolilla Kroatiaa. Nämä ovat nimeltään Kolovare, Aenona, Puntamika, Arta, Anastazija ja Nona Ana. Kukin niistä voi kuljettaa huomattavan määrän matkustajia yhdellä matkalla, ja niitä liikennöi loistava miehistö, jolla on vuosien kokemus merenkulusta.

TP LINEn matkustajia kehotetaan saapumaan paikalle vähintään 15 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöä. Kunkin lautan tarkkaa sijaintia voi seurata niiden verkkosivuston kautta.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi TP Line -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi TP Line -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme TP Lineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin TP Line kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.