Varaa Eurotunnel satamaan Folkestone

Folkestone lauttasatama kohteessa Englanti yhdistää sinut satamaan Calais maassa Ranska ja valittavanasi on jopa 53 lähtöä päivittäin. Matka Folkestone - Calais kestää nopeimmillaan 35 minuuttia ja väliä liikennöi Eurotunnel.

Folkestone -satamakartta

Klikkaa karttaa

Folkestone lauttavaihtoehdot

Folkestone lauttapalvelut

 • Eurotunnel
  • 53 lähtöä päivittäin 35 min
  • Etsi hinta

Folkestone opas

Folkestone on rantakaupunki Kentin Shepwayssa, Englannissa. Se oli normandialainen linnake saksilaisen linnoituksen paikalla tai sen lähettyvillä ja tuli tunnetuksi yhteyksistään St Eanswythen luostariin. Kaupungin nimi juontuu 600-luvulle, jolloin se tunnettiin Folcanstanina, mikä todennäköisesti viittasi ”Folcan kiveen”. Viikinkiretket olivat yleisiä alueella ja jättivät jälkeensä laajaa tuhoa aina 900-luvulle asti. Vielä Edvard Tunnustajan noustua valtaan 1042, Wessexin jaarli Godwin poltti kylän kuninkaan karkoitettua hänet. Noin vuonna 1920 maanvyörymä Folkenstonen itäjyrkänteellä paljasti suuren roomalaishuvilan rauniot. Huvilassa oli kylpyhuoneita, hypokausteja ja mosaiikkilattiainen sisäpiha sekä kahden tulisijan keittiö. S. E. Winbolt aloitti kaivaukset, jotka päättyivät 1957, ja aloitettiin uudelleen 2010.

Näin pääset Folkestone lauttasatamaan

 • Autolla

  UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX

 • Junalla

  UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX

 • Osoite

  UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX

 • Folkestone majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Folkestone lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Folkestone majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!