Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Folkestone lauttasatamaan

 • Autolla

  Eurotunnelin terminaali sijaitsee kätevästi M20 moottoritien risteyksessä 11A. Matka Etelä-Lontoosta kestää noin 1 tunti 30 minuuttia. Eurotunnelin terminaalissa on lähtöselvitystä varten itsepalveluautomaatteja, joten ota varausnumerosi valmiiksi esille saapuessasi terminaaliin.

 • Junalla

  Lontoon Victoria ja Charing Cross asemilta on suora junayhteys Folkestoneen. Päärautatieasema on noin 2 km Folkestonen satamasta. Saadaksesi lisätietoa tai tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Folkestone sivullamme.

 • Osoite

  Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX

 • Folkestone majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Folkestone lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Folkestone majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Folkestone lauttapalvelut

Folkestone opas

Folkestone opas

Folkestone on rantakaupunki Kentin Shepwayssa, Englannissa. Se oli normandialainen linnake saksilaisen linnoituksen paikalla tai sen lähettyvillä ja tuli tunnetuksi yhteyksistään St Eanswythen luostariin. Kaupungin nimi juontuu 600-luvulle, jolloin se tunnettiin Folcanstanina, mikä todennäköisesti viittasi ”Folcan kiveen”. Viikinkiretket olivat yleisiä alueella ja jättivät jälkeensä laajaa tuhoa aina 900-luvulle asti. Vielä Edvard Tunnustajan noustua valtaan 1042, Wessexin jaarli Godwin poltti kylän kuninkaan karkoitettua hänet. Noin vuonna 1920 maanvyörymä Folkenstonen itäjyrkänteellä paljasti suuren roomalaishuvilan rauniot. Huvilassa oli kylpyhuoneita, hypokausteja ja mosaiikkilattiainen sisäpiha sekä kahden tulisijan keittiö. S. E. Winbolt aloitti kaivaukset, jotka päättyivät 1957, ja aloitettiin uudelleen 2010.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.