COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fort Lauderdale - Bimini on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Yhdysvallat - Biminisaaret lautat sivullamme.

Fort Lauderdale - Bimini lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 2 hr
    • Get price

Lautta satamasta Fort Lauderdale satamaan Bimini

Yhdysvallat ja Biminisaaret yhdistyvät reitillä Fort Lauderdale Bimini. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia Caribbean. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia.

Fort Lauderdale Bimini matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Fort Lauderdale opas

Fort Lauderdalen kaupunki sijaitsee Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kaupunki sijaitsee Atlantin rannikolla ja on noin 40 km pohjoiseen Miamista. Sen keskimääräinen vuoden lämpötila on 25 astetta ja siellä on noin 3000 tuntia auringonpaistetta, mikä tekee siitä suositun matkailukohteen. Kaupunki on saanut nimensä sarjasta linnoituksia, jotka on rakennettu toisen Seminole sodan aikana 1800–luvun alkupuolella. Fort Lauderdalen taiteen ja viihteen alueella, joka tunnetaan nimellä Riverwalk Arts & Entertainment District, kulkee itä-länsi suunnassa Las Olas Boulevard, rannalta ydinkeskustaan. Museoiden, rantojen ja yöelämän lisäksi Fort Lauderdale on koti Fort Lauderdale Swap Shopille, suurelle ulko/sisäkirpputorille ja maailman suurimmalle drive-in elokuvateatterille, jossa on 13 screeniä. International Swimming Hall of Fame sijaitsee Fort Lauderdalen rannalla, ja siellä on suuri Aquatic Complex sekä museo, teatteri, ja kirjasto.

Fort Lauderdalen ja Freeportin (Grand Bahama Island) välillä on päivittäinen lauttayhteys. 122 kilometrin matka kestää noin 2,5 tuntia.