Fort Lauderdale (Miami)
Freeport
Lautat maahan Grand Bahama
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Fort Lauderdale (Miami) satamaan Freeport

Yhdysvallat ja Grand Bahama yhdistyvät reitillä Fort Lauderdale (Miami) Freeport. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia Caribbean. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia.

Fort Lauderdale (Miami) Freeport matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Yhdysvallat - Grand Bahama lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Fort Lauderdale - Freeport?

Lautan ylitysaika Fort Lauderdale - Freeport on noin 3h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Fort Lauderdale - Freeport?

Fort Lauderdale to Freeport lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Fort Lauderdale - Freeport on 619 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Fort Lauderdale - Freeport?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Fort Lauderdale to Freeport ja tämä on
  • Balearia Caribbean

Miten voin varata lauttalippuja Fort Lauderdale - Freeport?

Varaa lautat reitiltä Fort Lauderdale kohteeseen Freeport tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Fort Lauderdale - Freeport?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Fort Lauderdale - Freeport
  • Balearia Caribbean

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Fort Lauderdale - Freeport?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Fort Lauderdale - Freeport?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Fort Lauderdale ja Freeport välillä?

Etäisyys Fort Lauderdale ja Freeport välillä on noin 81 meripeninkulmaa.

Fort Lauderdale (Miami) opas

Fort Lauderdalen kaupunki sijaitsee Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kaupunki sijaitsee Atlantin rannikolla ja on noin 40 km pohjoiseen Miamista. Sen keskimääräinen vuoden lämpötila on 25 astetta ja siellä on noin 3000 tuntia auringonpaistetta, mikä tekee siitä suositun matkailukohteen. Kaupunki on saanut nimensä sarjasta linnoituksia, jotka on rakennettu toisen Seminole sodan aikana 1800–luvun alkupuolella. Fort Lauderdalen taiteen ja viihteen alueella, joka tunnetaan nimellä Riverwalk Arts & Entertainment District, kulkee itä-länsi suunnassa Las Olas Boulevard, rannalta ydinkeskustaan. Museoiden, rantojen ja yöelämän lisäksi Fort Lauderdale on koti Fort Lauderdale Swap Shopille, suurelle ulko/sisäkirpputorille ja maailman suurimmalle drive-in elokuvateatterille, jossa on 13 screeniä. International Swimming Hall of Fame sijaitsee Fort Lauderdalen rannalla, ja siellä on suuri Aquatic Complex sekä museo, teatteri, ja kirjasto.

Fort Lauderdalen ja Freeportin (Grand Bahama Island) välillä on päivittäinen lauttayhteys. 122 kilometrin matka kestää noin 2,5 tuntia.


Freeport opas

Freeportin suurin huomionosoitus on se, että se on Bahamien pohjoisin saari. Se sijaitsee vain 70 kilometriä itään Palm Beachiltä, USAsta, Grand Bahaman saari on säännöllisellä, lyhyellä risteilypiirillä etelä-Floridasta. Mutta saari, neljänneksi suurin Bahaman 700:n saaren ketjussa, perustaa sen suosion sen rannoille, joissa on kaunis, sileä valkoinen hiekka ja vesiurheilua, mihin kuuluu snorklaus ja syvänmeren kalastus. Lucaya ja sen markkinapaikka on kehittynyt saaren turistikeskukseksi, osittain arkkitehtuurista ja osittain siksi, että hurrikaani tuhosi laajasti Freeportin muita alueita. Kansainvälinen Bazaar tarjoaa kokoelman kauppoja ja ravintoloita, ja vaikka osat turistikaupat ja pienet Straw Marketit toimivat siellä edelleen, tämä ennen yksi Freeportin suurimmista nähtävyyksistä on menettänyt monet sen kaupat Port Lucaya Marketplacelle (ei pidä sekoittaa Port Lucayaan, jossa laivat pysähtyvät).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Balearia Caribbean 09:00 12:00 3 tuntia Ke, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.