COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fort Lauderdale - Freeport on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Yhdysvallat - Grand Bahama lautat sivullamme.

Fort Lauderdale - Freeport lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price

Lautta satamasta Fort Lauderdale satamaan Freeport

Yhdysvallat ja Grand Bahama yhdistyvät reitillä Fort Lauderdale Freeport. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia Caribbean. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia.

Fort Lauderdale Freeport matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Fort Lauderdale opas

Fort Lauderdalen kaupunki sijaitsee Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kaupunki sijaitsee Atlantin rannikolla ja on noin 40 km pohjoiseen Miamista. Sen keskimääräinen vuoden lämpötila on 25 astetta ja siellä on noin 3000 tuntia auringonpaistetta, mikä tekee siitä suositun matkailukohteen. Kaupunki on saanut nimensä sarjasta linnoituksia, jotka on rakennettu toisen Seminole sodan aikana 1800–luvun alkupuolella. Fort Lauderdalen taiteen ja viihteen alueella, joka tunnetaan nimellä Riverwalk Arts & Entertainment District, kulkee itä-länsi suunnassa Las Olas Boulevard, rannalta ydinkeskustaan. Museoiden, rantojen ja yöelämän lisäksi Fort Lauderdale on koti Fort Lauderdale Swap Shopille, suurelle ulko/sisäkirpputorille ja maailman suurimmalle drive-in elokuvateatterille, jossa on 13 screeniä. International Swimming Hall of Fame sijaitsee Fort Lauderdalen rannalla, ja siellä on suuri Aquatic Complex sekä museo, teatteri, ja kirjasto.

Fort Lauderdalen ja Freeportin (Grand Bahama Island) välillä on päivittäinen lauttayhteys. 122 kilometrin matka kestää noin 2,5 tuntia.


Freeport opas

Freeportin suurin huomionosoitus on se, että se on Bahamien pohjoisin saari. Se sijaitsee vain 70 kilometriä itään Palm Beachiltä, USAsta, Grand Bahaman saari on säännöllisellä, lyhyellä risteilypiirillä etelä-Floridasta. Mutta saari, neljänneksi suurin Bahaman 700:n saaren ketjussa, perustaa sen suosion sen rannoille, joissa on kaunis, sileä valkoinen hiekka ja vesiurheilua, mihin kuuluu snorklaus ja syvänmeren kalastus. Lucaya ja sen markkinapaikka on kehittynyt saaren turistikeskukseksi, osittain arkkitehtuurista ja osittain siksi, että hurrikaani tuhosi laajasti Freeportin muita alueita. Kansainvälinen Bazaar tarjoaa kokoelman kauppoja ja ravintoloita, ja vaikka osat turistikaupat ja pienet Straw Marketit toimivat siellä edelleen, tämä ennen yksi Freeportin suurimmista nähtävyyksistä on menettänyt monet sen kaupat Port Lucaya Marketplacelle (ei pidä sekoittaa Port Lucayaan, jossa laivat pysähtyvät).