Lautta satamasta Fournoi satamaan Agios Kirikos

Egean saaret ja Ikaria yhdistyvät reitillä Fournoi Agios Kirikos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Dodekanisos Seaways -lautta kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Hellenic Seaways reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 25 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Fournoi Agios Kirikos kohteiden Egean saaret ja Ikaria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Fournoi - Agios Kirikos lauttaoperaattorit

  • Dodekanisos Seaways
    • 3 lähtöä viikoittain 20 min
    • Etsi hinta
  • Hellenic Seaways
    • 1 lähtö viikoittain 25 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Fournoi Agios Kirikos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Fournoi Agios Kirikos on auto ja 1 matkustaja.

Fournoi opas

Fournoi on Kreikan pieni saaristo, joka sijaitsee Ikarian, Samoksen ja Patmoksen välillä Egeanmeren pohjoisrannikolla. Fournin saarella on samanniminen kaupunki, joka on tärkein kaupunki ja myös saariston tärkein lauttasatama. Koskematon saari on täynnä historiaa, jossa muinaisjäännöksiä löytyy Ionian, klassisen ja hellenistisen ajoilta eri puolilla saarta. Esimerkiksi Ai Giorgisin kukkulalla on Cyclopean muuri, jossa on jälkiä Akropolista, muinaisen temppelin Kamarin rauniot ja tuhoutuneiden kotien jäänteet merenpohjassa, Poseidonin pyhäkkö Agia Triada Chryssomiliassa, muinainen Petrokopio louhos. Fournoin useimmat asukkaat elävät kalastuksella, tai maataloudella, ja osa heistä työskentelee matkailualalla. Pääsaarella on useita kauniita rantoja kuten Vlychadan, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki ja Bali. Aikaisemmin Fournoia kutsuttiin Korseoniksi ja se oli merirosvojen hallussa.

Agios Kirikos opas

Agios Kírykos on kaupunki Kreikan saarella Ikarialla, joka sijaitsee Pohjois-Egeanmerellä. Agios Kírykos on paikka, jonne merimiehet ja kapteenit rakensivat talojaan antaen sille merellisen perinteen. Arkeologisessa museossa tämä perinne elää yhä, koska suuri osa näyttelyistä on löydetty meren pohjasta. Legendan mukaan meri Ikarian ympärillä on se meri, johon Daedaluksen poika laskeutui kun aurinko poltti hänen vahasiipensä. Sanotaan, että Ikarus lepää ikuisesti Nikarin luodolla saarta vastapäätä. Hänen putoamista symbolisoidaan patsaalla saaren tärkeimmän sataman suulla.

Saari on enimmäkseen vuoristoista ja sen maata peittää sypressit, plataanipuut, tammet ja männyt. On kyseisen maton ansiota, että saaren rinteet säilyttävät kosteutta, joka mahdollistaa villivuohien laiduntamisen. Radin metsää, osa Natura 2000 hanketta, pidetään vanhimapana Balkanilla. Alhaiset tammet ovat sen suurin "asukasryhmä".

Saarelle pääsee veneellä Piraeuksen ja Kavalan satamista maan pohjoisosasta.