Fournoi
Agios Kirikos
Lautat maahan Ikaria
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Fournoi satamaan Agios Kirikos

Egean saaret ja Ikaria yhdistyvät reitillä Fournoi Agios Kirikos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Dodekanisos Seaways -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Blue Star Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 25 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Fournoi Agios Kirikos kohteiden Egean saaret ja Ikaria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Fournoi satamaan Agios Kirikos

Saadaksesi lisätietoa vieraile Egean saaret - Ikaria lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Fournoi - Agios Kirikos?

Lautan ylitysaika Fournoi - Agios Kirikos on noin 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Fournoi - Agios Kirikos?

Fournoi to Agios Kirikos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Fournoi - Agios Kirikos on 15 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Fournoi - Agios Kirikos?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Fournoi ja Agios Kirikos välillä. Nämä ovat
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Fournoi - Agios Kirikos?

Varaa lautat reitiltä Fournoi kohteeseen Agios Kirikos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Fournoi - Agios Kirikos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Fournoi - Agios Kirikos
  • Blue Star Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Fournoi - Agios Kirikos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Fournoi ja Agios Kirikos välillä
  • Blue Star Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Fournoi - Agios Kirikos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Fournoi ja Agios Kirikos välillä?

Etäisyys Fournoi ja Agios Kirikos välillä on noin 11 meripeninkulmaa.

Fournoi opas

Fournoi on Kreikan pieni saaristo, joka sijaitsee Ikarian, Samoksen ja Patmoksen välillä Egeanmeren pohjoisrannikolla. Fournin saarella on samanniminen kaupunki, joka on tärkein kaupunki ja myös saariston tärkein lauttasatama. Koskematon saari on täynnä historiaa, jossa muinaisjäännöksiä löytyy Ionian, klassisen ja hellenistisen ajoilta eri puolilla saarta. Esimerkiksi Ai Giorgisin kukkulalla on Cyclopean muuri, jossa on jälkiä Akropolista, muinaisen temppelin Kamarin rauniot ja tuhoutuneiden kotien jäänteet merenpohjassa, Poseidonin pyhäkkö Agia Triada Chryssomiliassa, muinainen Petrokopio louhos. Fournoin useimmat asukkaat elävät kalastuksella, tai maataloudella, ja osa heistä työskentelee matkailualalla. Pääsaarella on useita kauniita rantoja kuten Vlychadan, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki ja Bali. Aikaisemmin Fournoia kutsuttiin Korseoniksi ja se oli merirosvojen hallussa.


Agios Kirikos opas

Agios Kírykos on kaupunki Kreikan saarella Ikarialla, joka sijaitsee Pohjois-Egeanmerellä. Agios Kírykos on paikka, jonne merimiehet ja kapteenit rakensivat talojaan antaen sille merellisen perinteen. Arkeologisessa museossa tämä perinne elää yhä, koska suuri osa näyttelyistä on löydetty meren pohjasta. Legendan mukaan meri Ikarian ympärillä on se meri, johon Daedaluksen poika laskeutui kun aurinko poltti hänen vahasiipensä. Sanotaan, että Ikarus lepää ikuisesti Nikarin luodolla saarta vastapäätä. Hänen putoamista symbolisoidaan patsaalla saaren tärkeimmän sataman suulla.

Saari on enimmäkseen vuoristoista ja sen maata peittää sypressit, plataanipuut, tammet ja männyt. On kyseisen maton ansiota, että saaren rinteet säilyttävät kosteutta, joka mahdollistaa villivuohien laiduntamisen. Radin metsää, osa Natura 2000 hanketta, pidetään vanhimapana Balkanilla. Alhaiset tammet ovat sen suurin "asukasryhmä".

Saarelle pääsee veneellä Piraeuksen ja Kavalan satamista maan pohjoisosasta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 02:45 03:10 25 minuuttia Sun
Dodekanisos Seaways 09:05 09:25 20 minuuttia Mon, La
Hellenic Seaways 16:35 17:10 35 minuuttia To
Hellenic Seaways 18:00 18:35 35 minuuttia Mon, Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.