Freeport
Fort Lauderdale (Miami)
Lautat maahan Yhdysvallat
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Freeport satamaan Fort Lauderdale (Miami)

Grand Bahama ja Yhdysvallat yhdistyvät reitillä Freeport Fort Lauderdale (Miami). Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia Caribbean. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia.

Freeport Fort Lauderdale (Miami) matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Grand Bahama - Yhdysvallat lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Freeport - Fort Lauderdale?

Lautan ylitysaika Freeport - Fort Lauderdale on noin 3h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Freeport - Fort Lauderdale?

Freeport to Fort Lauderdale lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Freeport - Fort Lauderdale on 453 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Freeport - Fort Lauderdale?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Freeport to Fort Lauderdale ja tämä on
  • Balearia Caribbean

Miten voin varata lauttalippuja Freeport - Fort Lauderdale?

Varaa lautat reitiltä Freeport kohteeseen Fort Lauderdale tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Freeport - Fort Lauderdale?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Freeport - Fort Lauderdale
  • Balearia Caribbean

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Freeport - Fort Lauderdale?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Freeport - Fort Lauderdale?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Freeport ja Fort Lauderdale välillä?

Etäisyys Freeport ja Fort Lauderdale välillä on noin 81 meripeninkulmaa.

Freeport opas

Freeport on kaupunki Grand Bahaman saarella, joka sijaitsee luoteessa ja on toiseksi väkirikkain kaupunki Bahamilla. Kaupunki on noin 100 km päässä rannikolta Palm Beachiltä, Floridasta ja se sijaitsee tärkeällä East West - North South laivareitillä. Lucaya ja sen markkinapaikka on kehittynyt saaren turistikeskukseksi, osittain arkkitehtuurista ja osittain siksi, että hurrikaani tuhosi laajasti Freeportin muita alueita. Kansainvälinen Bazaar tarjoaa kokoelman kauppoja ja ravintoloita, ja vaikka osat turistikaupat ja pienet Straw Marketit toimivat siellä edelleen, tämä ennen yksi Freeportin suurimmista nähtävyyksistä on menettänyt monet sen kaupat Port Lucaya Marketplacelle (ei pidä sekoittaa Port Lucayaan, jossa laivat pysähtyvät). Freeportissa on kaikkea alkaen kaupoista ja rannoista ravintoloihin, kasinoon ja jopa kaksi suurta golfkenttää.

Lucayan satama on 10 minuutin ajomatkan päässä Freeportista. Takseja saa satamasta ja niissä on mittari, mutta usein kiinteä maksu. Jalkamatkustajat pääsevät myös pakettiauton kyydissä kaupunkiin. Vuokra-autoja ja skoottereita on vuokrattavana.


Fort Lauderdale (Miami) opas

Fort Lauderdale on kuuluisa rannoista ja taiteen ja kulttuurin tapahtumista. Se sijaitsee Floridassa Yhdysvalloissa. Kaupunki sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Miamista Atlantin valtameren rannikolla. Kuten monet Kaakkois-Floridan naapurit, Fort Lauderdale on pitkään keksinyt itseään. Tilassa, jossa prameat matkailualueet usein pysyvät syrjässä arkisesta keskustasta, Fort Lauderdale osoittaa johdonmukaisuutta molemmissa päissä 2-mailin Las Olas käytävällä. Pirteä ilme on tulosta päivityksistä sekä keskustassa että rannan tuntumassa. Keskustan innovatiiviseen taidealueeseen, kahviloihin ja putiikkeihin sopii yhteen yhtä kekseliäs ranta-alue, jossa on hotelleja, kahviloita ja kauppoja päin kehittymätöntä rantaviivaa, ja uusia lomahotellityyppisiä hotelleja. Huolimatta teennäisen ylikehittämisen varovaisuudesta, kaupungin johtajat ovat sallinneet silmiinpistävän määrän ylösnousukkaita.

Päivittäinen lauttayhteys yhdistää Fort Lauderdalen ja Freeportin. 76 kilometrin matka kestää noin 2,5 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Balearia Caribbean 18:30 21:30 3 tuntia Ke, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.