Lautta satamasta Freeport satamaan Fort Lauderdale

Grand Bahama ja Yhdysvallat yhdistyvät reitillä Freeport Fort Lauderdale. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia Caribbean. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 30 minuuttia.

Freeport Fort Lauderdale matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Freeport - Fort Lauderdale lauttaoperaattorit

  • Balearia Caribbean
    • 4 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Freeport Fort Lauderdale

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Freeport opas

Freeport on kaupunki Grand Bahaman saarella, joka sijaitsee luoteessa ja on toiseksi väkirikkain kaupunki Bahamilla. Kaupunki on noin 100 km päässä rannikolta Palm Beachiltä, Floridasta ja se sijaitsee tärkeällä East West - North South laivareitillä. Lucaya ja sen markkinapaikka on kehittynyt saaren turistikeskukseksi, osittain arkkitehtuurista ja osittain siksi, että hurrikaani tuhosi laajasti Freeportin muita alueita. Kansainvälinen Bazaar tarjoaa kokoelman kauppoja ja ravintoloita, ja vaikka osat turistikaupat ja pienet Straw Marketit toimivat siellä edelleen, tämä ennen yksi Freeportin suurimmista nähtävyyksistä on menettänyt monet sen kaupat Port Lucaya Marketplacelle (ei pidä sekoittaa Port Lucayaan, jossa laivat pysähtyvät). Freeportissa on kaikkea alkaen kaupoista ja rannoista ravintoloihin, kasinoon ja jopa kaksi suurta golfkenttää.

Lucayan satama on 10 minuutin ajomatkan päässä Freeportista. Takseja saa satamasta ja niissä on mittari, mutta usein kiinteä maksu. Jalkamatkustajat pääsevät myös pakettiauton kyydissä kaupunkiin. Vuokra-autoja ja skoottereita on vuokrattavana.

Fort Lauderdale opas

Fort Lauderdale on kuuluisa rannoista ja taiteen ja kulttuurin tapahtumista. Se sijaitsee Floridassa Yhdysvalloissa. Kaupunki sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Miamista Atlantin valtameren rannikolla. Kuten monet Kaakkois-Floridan naapurit, Fort Lauderdale on pitkään keksinyt itseään. Tilassa, jossa prameat matkailualueet usein pysyvät syrjässä arkisesta keskustasta, Fort Lauderdale osoittaa johdonmukaisuutta molemmissa päissä 2-mailin Las Olas käytävällä. Pirteä ilme on tulosta päivityksistä sekä keskustassa että rannan tuntumassa. Keskustan innovatiiviseen taidealueeseen, kahviloihin ja putiikkeihin sopii yhteen yhtä kekseliäs ranta-alue, jossa on hotelleja, kahviloita ja kauppoja päin kehittymätöntä rantaviivaa, ja uusia lomahotellityyppisiä hotelleja. Huolimatta teennäisen ylikehittämisen varovaisuudesta, kaupungin johtajat ovat sallinneet silmiinpistävän määrän ylösnousukkaita.

Päivittäinen lauttayhteys yhdistää Fort Lauderdalen ja Freeportin. 76 kilometrin matka kestää noin 2,5 tuntia.