Lautta satamasta Funchal satamaan Porto Santo

Madeira ja Porto Santon saari yhdistyvät reitillä Funchal Porto Santo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Porto Santo Line. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Funchal Porto Santo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Funchal - Porto Santo lauttaoperaattorit

  • Porto Santo Line
    • 13 lähtöä viikoittain 2 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Funchal Porto Santo

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Funchal Porto Santo on auto ja 2 matkustajaa.

Funchal opas

Funchal on Portugalin Madeiran itsehallintoalueen suurin kaupunki ja pääkaupunki. Jo ensimmäisenä paikalle rantautuneet asukkaat nimesivät sen Funchaliksi, koska paikalla, jonne primitiivinen linna tarinan mukaan rakennettiin, kasvoi fenkolia. Fenkoli on portugaliksi ”funcho” ja al-suffiksin kanssa se tarkoittaa ”fenkoliviljelmää”.
Turisteja Funchaliin vetävät sen lukuisat harrastemahdollisuudet, kuten sukeltaminen kristallinkirkkaissa vesissä, surffaus, veneretket, delfiinien kanssa uiminen, päiväretket rannikkoa pitkin ja eukalyptuksen tuoksuisten vuorimetsien halki, varjoliito, golfkierrokset kuuluisilla kentillä tai välipalat lukuisissa kahviloissa ja puutarhoissa.