COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Funchal - Porto Santo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Madeira - Porto Santon saari lautat sivullamme.

Funchal - Porto Santo lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Funchal satamaan Porto Santo

Madeira ja Porto Santon saari yhdistyvät reitillä Funchal Porto Santo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Porto Santo Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 30 minuuttia.

Funchal Porto Santo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Funchal opas

Funchal on Portugalin Madeiran itsehallintoalueen suurin kaupunki ja pääkaupunki. Jo ensimmäisenä paikalle rantautuneet asukkaat nimesivät sen Funchaliksi, koska paikalla, jonne primitiivinen linna tarinan mukaan rakennettiin, kasvoi fenkolia. Fenkoli on portugaliksi ”funcho” ja al-suffiksin kanssa se tarkoittaa ”fenkoliviljelmää”.
Turisteja Funchaliin vetävät sen lukuisat harrastemahdollisuudet, kuten sukeltaminen kristallinkirkkaissa vesissä, surffaus, veneretket, delfiinien kanssa uiminen, päiväretket rannikkoa pitkin ja eukalyptuksen tuoksuisten vuorimetsien halki, varjoliito, golfkierrokset kuuluisilla kentillä tai välipalat lukuisissa kahviloissa ja puutarhoissa.