COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Santo Line

90-luvun puolivälistä lähtien Porto Santo Line on kuljettanut matkustajia Antanttilla sijaitseville suosituille portugalilaisille Madeiran sekä Porto Santon saarille.

Matkan pituus on 60 kilometriä ja kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Porto Santo Line tarjoaa päivittäisiä matkoja jotka lisääntyvät huippukausina. Yhtiön tarina alkoi siitä kun se voitti julkisen tarjouskilpailun jolla perustaa meriyhteys kahden saaren välille vuonna 1995. Yhtiön ensimmäinen laiva oli mukava ja turvallinen Lobo Marinho joka oli sopeutettu Madeiran markkinoille tarjoten ykkösluokan oleskelutiloja. Laiva päivitettiin vuonna 2003 tarjoamaan entistä mukavamman ja unohtumattoman kokemuksen.

Lobo Marinhoon mahtuu 150 ajoneuvoa sekä yli tuhat matkustajaa. Laivalta löytyy ykkäsluokan oleskelutiloja, baareja, ravintoloita, kauppoja, elokuvateatteri, pelihuone, lasten leikkialue ja aurinkokausi jolla voit rentoutua matkasi aikana.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Porto Santo Line -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Porto Santo Line reitit ja satamat

Operaattorin Porto Santo Line kaikki reitit