Lautta satamasta Glossa satamaan Alonissos

Skopelos ja Sporadit yhdistyvät reitillä Glossa Alonissos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Anes Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä Glossa Alonissos kohteiden Skopelos ja Sporadit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Glossa - Alonissos lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 10 lähtöä viikoittain 1 h
    • Etsi hinta
  • Anes Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 4 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Glossa Alonissos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Glossa Alonissos on auto ja 2 matkustajaa.

Alonissos opas

Kreikan saari Alonnisos on osa Egeanmeren Pohjois-Sporadien saariryhmää Skopeloksen (3 km länteen) ja Skiathoksen kanssa. Saarella on karu maisema ja saariston hajanaiset luodot ympäröivät pientä saarta. Alonissos on saari ihanteellinen vieraille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia rauhassa esimerkiksi kävelyistä mäntymetsässä, oliivitarhoissa ja hedelmätarhoissa. Saari on syrjäisin pohjoisen Sporadien ryhmästä, ja on koti National Marine Park Northern Sporadesille, mikä on turvapaikka harvinaisille merilinnuille, delfiineille ja munkkihylkeelle, Monachus Monachukselle.

Saarelle lautalla saapuessa kävijät kohtaavat Patitírin, viehättävän sataman ja saaren pääkaupungin, jossa on kaunis kivetty ranta, joka vei nimensä paikallisten käyttämiin viininpuristimiin. Hora (tai vanha kylä) on saaren vanha pääkaupunki. Keskiaikainen linna jolta on laajat näkymät merelle, kivitalot kuvankauniine pihoineen, kapeat kivetyt kadut, puintilattiat ja useat kirkot kiteyttävät tyypillisen kreikkalaisen saaren asutuksen ytimen.

Satamasta kulkee lautta ja kantosiipialus Volokselle, Agios Konstantinokselle, ja Thessalonikille mantereella ja saarille Skiathos, Skopelos ja Skyros.