COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Chora (Skopelos) - Alonissos on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Chora (Skopelos) satamaan Alonissos

Saadaksesi lisätietoa vieraile Skopelos - Sporadit lautat sivullamme.

Chora (Skopelos) - Alonissos lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 25 min
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 25 min
  • Get price

Lautta satamasta Chora satamaan Alonissos

Skopelos ja Sporadit yhdistyvät reitillä Chora Alonissos, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Hellenic Seaways liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Anes Ferries 1 kertaa viikko, Aegean Flying Dolphins 6 kertaa viikko, SeaJets 12 kertaa viikko & Magic Sea Ferries kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Skopelos ja Sporadit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 33 viikko reitillä Chora Alonissos ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Alonissos opas

Kreikan saari Alonnisos on osa Egeanmeren Pohjois-Sporadien saariryhmää Skopeloksen (3 km länteen) ja Skiathoksen kanssa. Saarella on karu maisema ja saariston hajanaiset luodot ympäröivät pientä saarta. Alonissos on saari ihanteellinen vieraille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia rauhassa esimerkiksi kävelyistä mäntymetsässä, oliivitarhoissa ja hedelmätarhoissa. Saari on syrjäisin pohjoisen Sporadien ryhmästä, ja on koti National Marine Park Northern Sporadesille, mikä on turvapaikka harvinaisille merilinnuille, delfiineille ja munkkihylkeelle, Monachus Monachukselle.

Saarelle lautalla saapuessa kävijät kohtaavat Patitírin, viehättävän sataman ja saaren pääkaupungin, jossa on kaunis kivetty ranta, joka vei nimensä paikallisten käyttämiin viininpuristimiin. Hora (tai vanha kylä) on saaren vanha pääkaupunki. Keskiaikainen linna jolta on laajat näkymät merelle, kivitalot kuvankauniine pihoineen, kapeat kivetyt kadut, puintilattiat ja useat kirkot kiteyttävät tyypillisen kreikkalaisen saaren asutuksen ytimen.

Satamasta kulkee lautta ja kantosiipialus Volokselle, Agios Konstantinokselle, ja Thessalonikille mantereella ja saarille Skiathos, Skopelos ja Skyros.