Lautta satamasta Gozo satamaan Valletta

Malta ja Malta yhdistyvät reitillä Gozo Valletta. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Virtu Ferries Gozo. Reittiä kuljetaan jopa 63 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 45 minuuttia.

Gozo Valletta matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Gozo - Valletta lauttaoperaattorit

  • Virtu Ferries Gozo
    • 9 lähtöä päivittäin 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Gozo Valletta

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Valletta opas

Valletta on Maltan pääkaupunki ja World Heritage site ja on käytännössä ulkoilmamuseo. Kaupunki on elävä kokemus barokkiarkkitehtuurista, Knights of St Johnni lahjoittama monumentti lähes viisi vuosisataa sitten. Vuosien ajan Valletta on toivottanut tervetulleeksi keisarit, valtionpäämiehiä, taiteilijoita ja runoilijoita ja on nyt pysyvä Maltan hallitus. Kaupungissa on useita viehättäviä kahviloita ja baareja, ja on nykyään yksi Maltan tärkeimmistä nähtävyyksistä kuten majesteettinen Johanneksen Co-Cathedral, mahtava linnake ja aarre korvaamattomia maalauksia. Se tarjoaa myös upean tilannekuva Maltan Grand Harbourista, jota on usein kuvattu kauneimmaksi Välimerellä. Kaupungin ainutlaatuiset puitteet toimivat myös isäntänä useille kulttuuritapahtumille, Englannin teatterista johtavien oopperalaulajien konsertteihin.