Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3317 reitillä ja 760 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Malta

Malta on pieni ja tiheään asuttu seitesmän saaren muodostama saarivaltio keskellä Välimerta. Malta sijaitsee Sisiliasta suoraan etelään, Tunisiasta itään ja Libyasta pohjoiseen. Maltan muodostavia sijainniltaa strategisia saaria ovat hallineet monet mahdit ja saarista on taisteltu vuosisatoja. Se on tällä hetkellä väkiluvultaan pienin valtio Euroopan unionissa.

Ensimmäinen saarille jälkensä jättänyt sivilisaatio kukoisti kolmannella vuosituhannella ennen ajanlaskua ja rakensi useita megaliittitemppeleitä. Myöhemmin saaria asuttivat foinikialaiset, karthagolaiset ja roomalaiset.

Saaret saavuttivat itsenäisyytensä Britanniasta vuonna 1964 ja 40 vuotta myöhemmin Malta oli pienin Euroopan unioniin toukokuussa 2004 liittyneistä maista.

Joka vuosi turistien tulva kolminkertaistaa Maltan väkiluvun ja matkailu onkin maan päätulonlähde.

Maltan saaret vetävät matkaajia puoleensa kirkkailla sinisillä vesillä, rauhallisilla poukamilla ja hiekkarannoilla samaan aikaan kun kaupunkien keskiaikaiset linnoitukset ja upeat barokkikirkot ja -palatsit heijastavat saarten rikasta historiaa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Virtu Ferries
  • Etsi hinta
 • Grimaldi Lines
  • Etsi hinta

Malta arvostelut

 • "Mahtava matka"

  Tämä oli hieno kokemus. 9 tuntia menivät hujauksessa!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vankiselli H-osastolla"

  Varasin "neljän hengen hytin" Patrasista brindisiin heinäkuussa 2013, ja kuva ei täsmännyt lainkaan itse hyttiin, mistä syystä tämän arvostelun otsikko. Siellä ei ollut tilaa kääntyä ympäri, ja meitä oli vain kaksi henkilöä! Älä vaivaudu varaamaan kallista hyttiä (ne ovat todella ylihinnoiteltuja), ota vain kansipaikka!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laiva hintansa väärti mutta pettynyt koska olimme 3 tuntia myöhässä"

  Iloisesti yllättynyt itsepalveluravintolan ruokien hinnoista. En niinkään iloisesti yllättynyt internetin hinnasta! Nautin kokemuksestani lautalla, mutta en ollut kovin iloinen saapuessamme Civitavecchiaan 3 tuntia myöhässä. Tarkoittaen että oli pimeää enkä löytänyt taksi päästäkseni hotellilleni.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Grimaldi"

  Meillä oli hyvä kokemus henkilökunnan kanssa Patrasissa. Olimme varanneet väärän lipun ja se muutettiin uuteen, vaikka laiva oli jo lähtenyt. Mutta laiva ja sen henkilökunta ei ollut ok. Ensiksikin - laiva oli erittäin likainen. Et voinut koskea portaiden kahvoihin sillä ne olivat niin rasvaisia. Aurinkokansi oli täynnä roskia. Se tarvitsi perusteellisen puhdistuksen. Sinun täytyy pyytää henkilökuntaa lisäämään vessapaperia wc:hin - vaikeaa, kun istut siellä jo. Pyysimme aurinkokannen henkilökuntaa toimittamaan lisää aurinkotuoleja, jotka näimme lukitulla alueella. Hän sanoi, että tämä ei ollut hänen työnsä. Kun saavuimme kysyimme jos voisimme saada nukkumahytin. Ei, ne oli varattu. Laivalla ei kuitenkaan ollut monia ihmisiä. Baaria hoidettiin hyvin. Mutta pahinta oli siivouksen puute.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Malta