Lautta satamasta Granville satamaan Jersey

Ranska ja Jersey yhdistyvät reitillä Granville Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 8 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 25 minuuttia.

Granville Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Granville - Jersey lauttaoperaattorit

  • Manche Iles Express
    • 8 lähtöä viikoittain 1 h 25 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Granville Jersey

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Granville opas

Satamakaupunki Granville sijaitsee Cotentin niemimaalla Luoteis-Ranskassa. Se sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla, Bosqin ja Pointe du Rocin suulla. Kaupungilla on pitkä sotilaallinen ja uskonnollinen menneisyys, joka on säilynyt nykypäivään. Alakaupunki on rakennettu merimaalle, jossa ylempää osaa vanhaa kaupunkia ympäröi vallit jotka juontavat juurensa 1400–luvulle. Kaupungin yllä on kirkko Notre-Dame du Cap Lihou jota rakennettiin vuodesta 1441 vuoteen 1796. Tämä mahtava graniittirakennus rakennettiin romaanisella/varhaisella goottilaisella tyylillä. Kaupungissa on myös museo, joka sisältää asiakirjoja, joiden avulla kävijät voivat tutkia kaupungin historiaa vuosisatojen ajan. Granville on myös koti Musée Christian Diorille, joka sijaitsee muotisuunnittelija lapsuudenkodissa, Villa Les Rhumbsissa. Granville tarjoaa useita aktiviteetteja vierailijoiden viihdyttämiseksi aina kalastuksesta kasinoihin. Siellä on myös runsaasti rantaravintoloita, joissa tarjoillaan erinomaisia paikallisia tuotteita kuten tuoreita merenantimia.

Granvillesta pääsee lautalla Jerseyyn, Kanaalisaarille. Matka kestää noin 1 tunnin ja 20 minuuttia.