Granville
Jersey
Lautat maahan Jersey
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Granville satamaan Jersey

Ranska ja Jersey yhdistyvät reitillä Granville Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Granville Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Jersey lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Granville - Jersey?

Lautan ylitysaika Granville - Jersey on noin 1h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Granville - Jersey?

Granville to Jersey lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Granville - Jersey on 166 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Granville - Jersey?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Granville to Jersey ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Granville - Jersey?

Varaa lautat reitiltä Granville kohteeseen Jersey tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Granville - Jersey?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Granville - Jersey
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Granville - Jersey?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Granville - Jersey?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Granville ja Jersey välillä?

Etäisyys Granville ja Jersey välillä on noin 37 meripeninkulmaa.

Granville opas

Satamakaupunki Granville sijaitsee Cotentin niemimaalla Luoteis-Ranskassa. Se sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla, Bosqin ja Pointe du Rocin suulla. Kaupungilla on pitkä sotilaallinen ja uskonnollinen menneisyys, joka on säilynyt nykypäivään. Alakaupunki on rakennettu merimaalle, jossa ylempää osaa vanhaa kaupunkia ympäröi vallit jotka juontavat juurensa 1400–luvulle. Kaupungin yllä on kirkko Notre-Dame du Cap Lihou jota rakennettiin vuodesta 1441 vuoteen 1796. Tämä mahtava graniittirakennus rakennettiin romaanisella/varhaisella goottilaisella tyylillä. Kaupungissa on myös museo, joka sisältää asiakirjoja, joiden avulla kävijät voivat tutkia kaupungin historiaa vuosisatojen ajan. Granville on myös koti Musée Christian Diorille, joka sijaitsee muotisuunnittelija lapsuudenkodissa, Villa Les Rhumbsissa. Granville tarjoaa useita aktiviteetteja vierailijoiden viihdyttämiseksi aina kalastuksesta kasinoihin. Siellä on myös runsaasti rantaravintoloita, joissa tarjoillaan erinomaisia paikallisia tuotteita kuten tuoreita merenantimia.

Granvillesta pääsee lautalla Jerseyyn, Kanaalisaarille. Matka kestää noin 1 tunnin ja 20 minuuttia.


Jersey opas

St Helier on yksi 12:sta Jerseyn saaren seurakunnasta. Jersey on kanaalisaari Englannin Kanaalilla. St Helierin väkiluku on noin 33 000 ja se on saaren pääkaupunki sekä suurin kaupunki. St Helier on nimetty Helierin (tai Heleriuksen), 500-luvun askeettisen erakon mukaan. Hänen marttyyrikuoleman vuosi on 555 ja hänen juhlapäivä, merkitty vuosittaiseksi kuntien ja ekumeenisten pyhiinvaellus Hermitageksi, on 16. heinäkuuta. Central Market, Beresford Streetillä, on kauppahalli, joka avattiin vuonna 1882 ja on julistettu an official Site of Special Interest’. Markkinat on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa ja siellä näkyy viktoriaanisen arkkitehtuurin ominaisuuksia kuten valurautarakenteita ja koristesuihkulähde. Markkinat koostuvat runsaista kukista, hedelmistä ja vihanneksista, sekä pienistä kaupoista ja kahviloista. St Helierissä on myös Beresford Market, joka sijaitsee erillisessä rakennuksessa Central Marketin vieressä, ja on erikoistunut kalaan.

Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Manche Iles Express 08:00 09:20 1 tunti 20 minuuttia Ti
Manche Iles Express 09:00 10:20 1 tunti 20 minuuttia Sun
Manche Iles Express 09:20 10:40 1 tunti 20 minuuttia La
Manche Iles Express 09:40 11:00 1 tunti 20 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.