COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Granville - Jersey (St Helier) on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Jersey lautat sivullamme.

Granville - Jersey (St Helier) lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Granville satamaan Jersey

Ranska ja Jersey yhdistyvät reitillä Granville Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Granville Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Granville opas

Satamakaupunki Granville sijaitsee Cotentin niemimaalla Luoteis-Ranskassa. Se sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla, Bosqin ja Pointe du Rocin suulla. Kaupungilla on pitkä sotilaallinen ja uskonnollinen menneisyys, joka on säilynyt nykypäivään. Alakaupunki on rakennettu merimaalle, jossa ylempää osaa vanhaa kaupunkia ympäröi vallit jotka juontavat juurensa 1400–luvulle. Kaupungin yllä on kirkko Notre-Dame du Cap Lihou jota rakennettiin vuodesta 1441 vuoteen 1796. Tämä mahtava graniittirakennus rakennettiin romaanisella/varhaisella goottilaisella tyylillä. Kaupungissa on myös museo, joka sisältää asiakirjoja, joiden avulla kävijät voivat tutkia kaupungin historiaa vuosisatojen ajan. Granville on myös koti Musée Christian Diorille, joka sijaitsee muotisuunnittelija lapsuudenkodissa, Villa Les Rhumbsissa. Granville tarjoaa useita aktiviteetteja vierailijoiden viihdyttämiseksi aina kalastuksesta kasinoihin. Siellä on myös runsaasti rantaravintoloita, joissa tarjoillaan erinomaisia paikallisia tuotteita kuten tuoreita merenantimia.

Granvillesta pääsee lautalla Jerseyyn, Kanaalisaarille. Matka kestää noin 1 tunnin ja 20 minuuttia.


Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.