COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Jersey

Jersey on Britannian saarista eteläisin. Se sijaitsee noin 160 kilometriä etelään Britannian rannikolta, mutta vain noin 23 kilometriä Ranskan rannikolta. Se tarjoaa vieraille ärsykkeiden kaleidoskoopin. Jerseyn koosta huolimatta kaikki aistisi joutuvat tällä saarella ylitöihin. Lähestyttäessä saarta ilmasta käsin, näkee vehreitä laaksoja, hyvinhoidettuja peltoja ja turmeltumattoman rantaviivan. Mereltä käsin La Corbièren mahtava kallioisuus, St Aubin -lahden lempeä kaari ja kuvauksellinen Elizabeth Castle -linna saavat kohtaamisen pienen, mutta ilahduttavan saaren kanssa tuntumaan suureelliselta. Saaren monimuotoiset maisemat, rikas historia ja puhdas kauneus kilpailevat paljon suurempien ja kenties paremmin tunnettujen kohteiden kanssa. Maisemaa hallitsee Atlantin valtameri, minne pääsee käytännössä saaren joka kolkasta. Myös rantaviiva tarjoaa runsasta vaihtelua – majesteettisille jyrkänteille, paljaisiin lahtiin, hiekkarannoille ja kivisiin poukamiin pääsee kaikkiin suoraan autolla tai jalan ja ne ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä asutuksesta. Kiitos Jerseyn ainutlaatuisen sijainnin Saint-Malon lahdessa, saari kasvaa ja kutistuu kaksi kertaa päivässä vuorovesivaihtelun yltäessä jopa 12 metriin - vaihtelu on yksi maailman suurimmista.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 4 lähtöä viikoittain 1 tunti 25 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä viikoittain 1 tunti 5 min
  • Etsi hinta

Jersey arvostelut

 • "Hyvää työtä!"

  Condor Ferriesin henkilökunnalle: Haluan vain sanoa kiitos kaikille, olette mahtavia! Auttavaisia, antaen matkustajille kylmiä liinoja ja pusseja meren ollessa myrskyisä. Vielä kerran kiitos. Terveisin Guernseyn poika joka matkusti huhtikuun 9. päivä äidin ja siskon kanssa Condor Ferriesillä. Jonah Ingrouille 8v.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "ensimmäinen kerta"

  Matkustin Guernseyyn Portsmouthista ja otin paluumatkan Pooleen. Kummatkin alukset olivat siistejä ja henkilökunta loistavaa samoin kuin ruoka. Tax freessä oli hyvä valikoima. Aion ehdottomasti käyttää jompaakumpaa reittiä uudelleen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "...Suosittelen heitä mielellään..."

  Matkusteltuamme lautoilla monissa maissa, voimme sanoa että Condor Ferriesin laiva oli puhdas ja hyvin järjestetty. (Wc:t - aina hyvä osoitus laadusta - olivat puhtaat ja niissä haisi puhtaus!) Kuljetuspalvelu terminaalista laivaan (ja päinvastoin) oli tehokasta ja ystävällistä. Sen kerran, kun otimme hytin, se oli puhdas ja enemmän kuin riittävä matkamme .... hyvä tapa matkustaa! Ruokapalvelu oli hyväksyttävä, ja ottaen huomioon että laivalla oli vain kourallinen matkustajia talvisesongilla, olen hämmästynyt että yhtiöllä oli ruokapalveluja ollenkaan! Jopa tax free -myymälä avattiin - vaikkakin vain lyhyen aikaa - ja siellä oli hyvän hintaisia viinejä, esimerkiksi. Miehistö oli ystävällinen, kohtelias ja tehokas ja kapteeni piti meidät hyvin perillä säästä, arvioidusta saapumisajasta, jne. Matkustettuamme heidän kanssaan useita kertoja, voin nyt mielellään suositella niitä muille.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Condor Ferries arvostelu"

  Oikein hyvää palvelua, mielellään varaan tämän reitin uudelleen.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Jersey