grimaldi_lines_euroferry_olympia

Euroferry Olympia

Grimaldi Lines ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Grimaldi Lines eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Ennen Transeuropa nimeä kantanut Olympia on uuden konseptin alus joka rakennettiin vuonna 1996 kulkemaan suosittua reittiä Etelä-Italian ja Kreikan välillä. Olympia kuljettaa 558 matkustajaa ja sen autokannella on yli 2000m tilaa ajoneuvoille.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on 188 sänkyä 34:ssä hytissä joiden valikoimaan kuuluu sisähyttejä, ulkohyttejä sekä liikuntarajoitteisten hyttejä - kaikissa on oma kylpyhuone. Olympialla on myös 413 mukavaa lentomatkustustyyppistä istuinta joissa voit rentoutua matkasi aikana.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Euroferry Olympia oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Euroferry Olympia laivalla

grimaldi_lines_euroferry_olympia_cabin grimaldi_lines_euroferry_olympia_reception grimaldi_lines_euroferry_olympia_restaurant

Euroferry Olympia arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!