COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Portsmouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Guernsey satamaan Portsmouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Guernsey - Englanti lautat sivullamme.

Guernsey - Portsmouth lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Guernsey Portsmouth lautta arvostelut

 • "Liikuntarajoitteinen kahvi"

  Olin varannut liikuntarajoitteisten hytin vanhan isäni matkalle yölautalla. Minulle ei kerrottu varausta tehdessäni, että WC-tilat jaettiin viereisen hytin kanssa, eikä siellä ollut suihkua niin kuin normaaleissa hyteissä. Emme välttämättä olisi varanneet hyttiä, tai ehkä olisimme, mutta meillä pitäisi olla enemmän tietoa eri vaihtoehdoista. Se oli hämmentävä yllätys. Pääravintolassa toimi vain yksi kahvinkeitin ja tämä aiheutti valtavia myöhästymisiä aamupalalla klo 05:30 lähtien, tarkoittaen, että se tuskin valmistuu ennen kuin oli aika laskeutua autokannelle. Henkilökunta oli erittäin avulias ja itse alus oli pidetty puhtaana ja se saapui täsmällisesti.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka"

  Erittäin miellyttävä matka. Laivaannousu ja ulostulo helppoa ja hulinaton. Mukava miehistö.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tavanomainen lautta Guernseyn/Portsmouthin välillä"

  Matkustin jalkamatkustajana ja olin täydellisen tyytyväinen kokemuksen jokaiseen tekijään. Minulla on liikkumisvaikeuksia, etenkin portaissa, mutta olin vaikuttunut saamastani hoidosta sekä minibussin mukavasta palvelusta. Olitpa sitten liikkeellä autolla tai jalkamatkustajana, suosittelisin aina tätä lauttaa.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Guernsey satamaan Portsmouth

Guernsey ja Englanti yhdistyvät reitillä Guernsey Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 30 minuuttia.

Guernsey Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Guernsey opas

Guernsey on Englannin saari joka on osa Kanaalisaaria Englannin Kanaalilla. Saari on noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta ja 120 km etelään Weymouthista Englannista. Saarelaiset hyödyntävät sen lämpimämpää ilmastoa käymällä paljon ulkona nauttimassa kauniista rannoista ja kallion poluista, saarihyppelystä sen lähisaarille ja syömisestä 'al fresco' kesäkuukausien aikana. Guernseyn pääkaupunki on St Peter Port jolle on ominaista kauniit mukulakivikadut ja kaunis venesatama.

Sen upealla rantaviivalla ja maaseudulla saari tarjoaa valtavasti tekemistä Guernseyssä. Saarella on useita ulkoiluaktiviteetteja, mukaanlukien coasteering, kiipeilyä ja pyöräilyä, sukellusta ja melontaa, surffausta, purjelautailua ja purjehdusta.

Guernseyn satama sijaitsee pääkaupunki St Peter Portin itäpuolella, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Lauttaterminaalista lähtee lauttoja muille Kanaali saarille sekä Ranskan ja Iso-Britannian mantereelle. Terminaalissa on monia kauppoja ja ravintoloita.


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.