COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - St Malo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Guernsey satamaan St Malo

Saadaksesi lisätietoa vieraile Guernsey - Ranska lautat sivullamme.

Guernsey - St Malo lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price

Guernsey St Malo lautta arvostelut

 • "Varaus"

  Nautin todella lauttamatkasta St Maloon, Juliet joka tilasi minulle taksin St Malossa oli todellinen bonus, kiitos kaikille.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Guernseystä St Maloon ja muualle, kesäkuu 2013"

  Olen ollut kolmella eri matkalla Condor Ferriesillä viimeisen kuukauden aikana ja olen täydellisen tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, laivan tiloihin ja miehistön ja henkilökunnan ammattitaitoon.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen lauttamatka"

  Meri oli hieman epätasainen puolivälissä matkaa, mutta ylitys oli silti hyvin mukava. Osa matkustajista oli merisairaita, mutta se johtui luultavasti aluksen sivuliikkeestä eikä meren melko rauhallisista olosuhteista. Harmi ettei meillä ole näitä catsejä Tasmaniassa, missä ne rakennettiin; säästäisi meiltä paljon aikaa ja rahaa. Jonkun pitäisi valaista Tasmanian hallitusta. Janette Bishop, Tourism Operator Tasmania.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomaista palvelua"

  Meillä oli mahdollisuus matkustaa club classissa, se oli puhdas, mukava ja henkilökunta oli hyvin läsnä. Sataman henkilökunta Guernseyssä oli hyvin informatiivinen ja auttavainen.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Guernsey satamaan St Malo

Guernsey ja Ranska yhdistyvät reitillä Guernsey St Malo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 55 minuuttia.

Guernsey St Malo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Guernsey opas

Guernsey on Englannin saari joka on osa Kanaalisaaria Englannin Kanaalilla. Saari on noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta ja 120 km etelään Weymouthista Englannista. Saarelaiset hyödyntävät sen lämpimämpää ilmastoa käymällä paljon ulkona nauttimassa kauniista rannoista ja kallion poluista, saarihyppelystä sen lähisaarille ja syömisestä 'al fresco' kesäkuukausien aikana. Guernseyn pääkaupunki on St Peter Port jolle on ominaista kauniit mukulakivikadut ja kaunis venesatama.

Sen upealla rantaviivalla ja maaseudulla saari tarjoaa valtavasti tekemistä Guernseyssä. Saarella on useita ulkoiluaktiviteetteja, mukaanlukien coasteering, kiipeilyä ja pyöräilyä, sukellusta ja melontaa, surffausta, purjelautailua ja purjehdusta.

Guernseyn satama sijaitsee pääkaupunki St Peter Portin itäpuolella, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Lauttaterminaalista lähtee lauttoja muille Kanaali saarille sekä Ranskan ja Iso-Britannian mantereelle. Terminaalissa on monia kauppoja ja ravintoloita.


St Malo opas

Vaikka St. Malo ei ehkä ole yksi suurimmista kaupungeista Bretagnen alueella Ranskassa, se on lähellä Mont Saint Micheliä ja on todella hyvä tukikohta kaupunkiin ja sen lähiympäristöon tutustuessa. St. Malossa on useita nähtävyyksiä, joista historiallisimmat ja mielenkiintoisimmat sijaitsevat mukulakivikaduilla ympäri muuria. Saadaksesi parhaat näkymät, kävele pitkin valleja. Muita kohokohtia ovat Cathédrale St. Vincent, joka sijaitsee Place Jean de Châtillonissa, ja myös Fort National, Château de St. Malo, hiekkarannat ja upea Grand Aquarium.

Kaupunki on lopullinen määränpää päivittäiselle Condor Ferrylle, joka lähtee Weymouthista, Englannistai, pysähtyen sekä Guernseyn ja Jerseyn saarilla matkan varrella.