Halvat lauttaliput maahan Malta sivuilla directferries.fi

Löydä parhaat lauttatarjoukset maahan Malta meidän Halvat lauttaliput maahan Malta sivuilta. directferries.fi antaa sinulle suoran pääsyn kaikkiin halvimpiin lauttatarjouksiin maahan Malta kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä. Jos et halua menettää tulevaisuuden hyviä tarjouksia maahan Malta tai Malta, yhdy DirecFerries sähköpostilistalle tai seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa!

Vieraile sivuillamme Lautat maahan Malta nähdäksesi kaikki lauttareitit maahan Malta.

Muita tapoja löytää lauttatarjouksia

Tietoa maasta Malta

Malta on pieni ja tiheään asuttu seitesmän saaren muodostama saarivaltio keskellä Välimerta. Malta sijaitsee Sisiliasta suoraan etelään, Tunisiasta itään ja Libyasta pohjoiseen. Maltan muodostavia sijainniltaa strategisia saaria ovat hallineet monet mahdit ja saarista on taisteltu vuosisatoja. Se on tällä hetkellä väkiluvultaan pienin valtio Euroopan unionissa.

Ensimmäinen saarille jälkensä jättänyt sivilisaatio kukoisti kolmannella vuosituhannella ennen ajanlaskua ja rakensi useita megaliittitemppeleitä. Myöhemmin saaria asuttivat foinikialaiset, karthagolaiset ja roomalaiset.

Saaret saavuttivat itsenäisyytensä Britanniasta vuonna 1964 ja 40 vuotta myöhemmin Malta oli pienin Euroopan unioniin toukokuussa 2004 liittyneistä maista.
Joka vuosi turistien tulva kolminkertaistaa Maltan väkiluvun ja matkailu onkin maan päätulonlähde.

Maltan saaret vetävät matkaajia puoleensa kirkkailla sinisillä vesillä, rauhallisilla poukamilla ja hiekkarannoilla samaan aikaan kun kaupunkien keskiaikaiset linnoitukset ja upeat barokkikirkot ja -palatsit heijastavat saarten rikasta historiaa.