Halvat lauttaliput maahan Sardinia sivuilla directferries.fi

Löydä parhaat lauttatarjoukset maahan Sardinia meidän Halvat lauttaliput maahan Sardinia sivuilta. directferries.fi antaa sinulle suoran pääsyn kaikkiin halvimpiin lauttatarjouksiin maahan Sardinia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä. Jos et halua menettää tulevaisuuden hyviä tarjouksia maahan Sardinia tai Sardinia, yhdy DirecFerries sähköpostilistalle tai seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa!

Vieraile sivuillamme Lautat maahan Sardinia nähdäksesi kaikki lauttareitit maahan Sardinia.

Muita tapoja löytää lauttatarjouksia

Tietoa maasta Sardinia

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari Sisilian jälkeen. Se on osa Italiaa ja sijaitsee Italian, Espanjan ja Tunisian välissä Korsikan eteläpuolella.
Sardinia ei kuuluu useimpien Italian matkaajien pysähdyspaikkoihin, sillä se sijaitsee hieman lähempänä Pohjois-Afrikan Tunisian rannikkoa kuin Italiaa, jonka rannikolle matkaa on vajaa 200 kilometriä. D.H. Lawrence piti saarta eksoottisen erilaisena pysähdyttyään siellä vuonna 1921. Hänen mukaansa saari on ”eksyksissä Euroopan ja Afrikan välillä, missä se ei kuulu minnekään.”

Syyt matkata Sardiniaan ovat luultavasti sekoitus puhdasta uteliaisuutta ja siistien rantojen kaipuuta.
Saarella ei ole liiemmin suuria kaupunkeja tai raskasta teollisuutta ja sen rannat ovat todellakin Italian siisteimpien joukossa. Ne eivät myöskään kärsi ruuhkaisuudesta, paitsi ehkä lukuunottamatta sesonkeja, jolloin laivat tuovat saarelle tasaisen virran auringonpalvojia Italian mantereelta jota paikalliset kutsuvat ”il continenteksi".
Mitä syvemmälle saaren tuntemattomampiin sisäosiin on valmis matkaamaan, sitä enemmän Sardinialla on tarjottavaa auringon ja meren lisäksi.