Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3375 reitillä ja 692 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Sardinia

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari joka sijaitsee noin 193 kilometrin päässä Italian mantereesta.

Sardinia on yksi kiinnostavimmista sekä kuvankauniista lomakohteista sen erikoisella kielellä, kahden tuhannen kilometrin pituisella rantaviivalla ja monimuotoisella muinaisella arkkitehtuurilla.

Euroopan kauneimmat rannikot löytyvät tältä saarelta. Voit nauttia erinomaisesta leijalautailusta, purjehtimisesta tai voit yksinkertaisesti rentoutua pehmeillä valkohiekkaisilla rannoilla Costa Smeraldalla saaren pohjoisosassa.

Saarelta löytyy myös monia kotoperäisiä eläimiä kuten albiinoaaseja, Sardinialaisia villikissoja, Sardinialaisia peuroja sekä Sardan lampaita.

Cagliarissa sijaitseva Il Castello on yksi saaren hienoimmista nähtävyyksistä. Se on kukkulalla sijaitseva linnoitus laajoilla muureilla ja torneilla jotka Pisanin heimot rakensivat 1200-luvulla.

Muista myös käydä katsomassa Sardinian muinaisia Nuraghe-nimisiä pronssiajan rakennelmia joita saarelta löytyy yli seitsemän tuhatta. Suurin ja kuuluisin on Baruminin maaseudulla sijaitseva Nuraghe Su Nuraxi jonka linnantorini rakennettiin 1500 eKr. Linnoitus löytyy myös UNESCO:n maailmanperintökohdelistalta.

Sardiniasta pääsee erittäin helposti muille Välimeren saarille. Laivoja matkaa lukuisiin satamiin kuten Cagliariin, Albataxiin, Olbiaan, Golfo Aranciin, Santa Teresa Galluraan ja Porto Torresiin.

Italian satamiin kuuluu Genoa, Livorno, Piombino, Civitavechhia and Napoli joihin on viikottaisia yhteyksiä.

Saaren voi saavuttaa myös Espanjan Barcelonasta lähes päivittäin. Ranskan Nizzan ja Toulonin satamista on myös harvemmin kulkevia laivoja.

Korsikan saarelta voit matkata Bonifacion tai Porto Vecchion satamiin saaren eteläpuolella nopeilla laivoilla muutaman kerran viikossa.

Sisilian Palermosta lähtee myös laivoja muutamasti viikossa. Matkat kestävät Sisiliasta noin puoli päivää.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Grimaldi Lines
  • Etsi hinta
 • Moby Lines
  • Etsi hinta
 • Corsica Ferries
  • Etsi hinta
 • Tirrenia
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Sardinia arvostelut

 • "Toulon - Ajaccio"

  Liput oli helppo ostaa netistä. Laiva oli siisti henkilökunta ystävällistä ja hytti mukava. Ainut miinus oli, että Toulonen satamassa oli erittäin vaikea löytää paikkaa mistä laivaan pääsee, viitoitukset puuttuivat täysin.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "EI PARAS"

  En ollut oikein tyytyväinen hyttiin, sillä jouduin nukkumaan yläsängyssä. Se oli todella klaustrofobista ja hankalaa päästä ylös ja alas. Kylpyhuoneen tilat olivat OK. Saapuminen oli kamalaa, emme saaneet mitään ohjeita tai neuvoja minne mennä. Ei takseja.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mainio"

  Minulla ja miehelläni oli loistava lauttamatka Korsikalta Livornoon. Tämän tyyppisen matkustamisen prosessit olivat helppoja ja tervetulleita.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Neljän tunnin lepo"

  Pidin takakannesta jossa oli uima-allas, auringonottotuoleja ja baari - siellä tunnet olevasi lomalla.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Sardinia