Halvat lauttaliput maahan Viro sivuilla directferries.fi

Löydä parhaat lauttatarjoukset maahan Viro meidän Halvat lauttaliput maahan Viro sivuilta. directferries.fi antaa sinulle suoran pääsyn kaikkiin halvimpiin lauttatarjouksiin maahan Viro kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä. Jos et halua menettää tulevaisuuden hyviä tarjouksia maahan Viro tai Viro, yhdy DirecFerries sähköpostilistalle tai seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa!

Vieraile sivuillamme Lautat maahan Viro nähdäksesi kaikki lauttareitit maahan Viro.

Muita tapoja löytää lauttatarjouksia

Tietoa maasta Viro

Viron periksiantamattomuudesta kertoo sen itsenäistymisvuoden (1991) jälkeinen alle kymmenen vuoden muutos ankeasta Neuvostoliiton etuvartiosta elinvoimaiseksi valtioksi sekä Baltian vakaimmaksi taloudeksi. Saavutuksesta uskomattoman tekee se, että virolaiset ovat viimeisen 800 vuoden aikana hallineet maataan vain noin neljänkymmenen vuoden ajan. Virolaisilla on ollut maantieteellinen epäonni ollessa suurten sotilaallisten naapureiden ympäröimänä. Ensimmäisenä Viron valloittivat tanskalaiset 1200-luvun alussa, heitä seurasivat saksalaiset ristiretkeläiset, ruotsalaiset ja venäläiset. 1800-luvun puolivälin kansallisena heräämisenä tunnetun kielellisen ja kulttuurisen elvyttämisen sekä Saksan ja keisarillisen Venäjän sortumisen seurauksena Viron onnistui napata itsenäisyytensä vuona 1918.

Maa on pinta-alaltaan pieni, joten suurimman osan Viron kaupungeista ja kohteista voi saavuttaa Tallinnasta muutaman tunnin sisällä.