Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3139 reitillä ja 739 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Viro

Viro on Pohjois-Eurooppalainen maa ja on osa Baltian maita. Eesti on sukua Suomen kielelle ja maan virallinen kieli. Viron suurimpiin kaupunkeihin kuuluu Tallinna, Tartu, Narva, Kohtla Järve sekä Pärnu.

Viro on kulttuurillisesti ainutlaatuinen. Matkasi aikana tulet huomaamaan maan maisemien vaihtuvan vanhoista keskiaikaisista rakennuksista moderneihin ja värikkäisiin kaupunkimaisemiin.

Ihastuttava Itämeren rannikko, rosoiset maisemat sekä monet historialliset nähtävyydet sekä sekoitus uutta ja vanhaa tekevät Virosta suositun matkakohteen.

Sijaiten Itämeren rannalla, Viro on oivallinen kohde ja väylä laivalla matkustaville. Tallinna ja Paldiski tarjoavat säännöllisiä ylityksiä Suomeen, Ruotsiin, Ahvenanmaalle ja Venäjälle.

Lyhyin ja nopein ylitys onkin Suomen ja Viron välillä Suomenlahden yli Helsingistä Tallinnaan. Yli kymmenellä vuorolla ja lukuisilla eri laivayhtiöillä, voit matkata pääkaupungista toiseen vain kahdessa tunnissa.

Suomen yhteyksien lisäksi Tallinnasta pääsee kätevästi Ruotsiin, Pietariin sekä Maarianhaminaan. DFDS Seawaysin laivoja lähtee myös Ruotsin Kapellskäristä Paldiskiin, tarjoten nopeamman ylityksen kuin Tukholma-Tallinna vuoro.

Myös naapurimaihin Latviaan ja Liettuaan on helppo matkustaa Virosta.

Viron laivaliikennettä pyörittävät mitä ylellisimmät ja modernit risteilylaivat joilta löytyvät kaikki tarvittavat viihdykkeet ja palvelut, tehden matkastasi erittäin nautinnollisen.

Milloin on kätevintä matkustaa Viroon?

Suomesta Viroon pääsee erittäin helposti koko vuoden ympäri ilman liiallista suunnittelua. Joulun alla sekä kesän lopulla laivaliikenne Helsingin ja Tallinnan välillä on kuitenkin ruuhkaisinta ja hiljaisinta syyskuussa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Eckerö Line
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • Etsi hinta
 • Tallink Silja
  • Etsi hinta
 • St Peter Line
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Viro arvostelut

 • "Lauttamatka Tallinnaan"

  Oikein mukava ja ongelmaton kokemus, suosittelen tätä lauttaa kaikille se oli oikein rentouttava ja nautittava ilta.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Tallinnaan"

  Otimme lautan Helsingistä Tallinnaan tänä kesänä. Sää oli hyvä. Helsingin keskustasta oli melkoinen kävelymatka lauttaterminaaliin. Lautta oli hieno. Istuimme mukavilla kansituolilla.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei huono"

  Laiva lähti tunnin myöhässä, mutta se ei haitannut minua. Palvelu oli erittäin hidasta (yllättävän hidasta) Happy Lobsterissa mutta ruoka oli hyvää. Viihdyin viettäin aikaa pubissa ja soolokitaristi oli erittäin hyvä. Matkustaisin heillä uudelleen, mutta vaan jos saisin toisen alennuslipun.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helsingistä Tallinnaan"

  Kaikki selkeää, juuri sitä mitä haluat, helppo toimia, lautta lähti ajoissa ja toimitti minut perille turvallisesti.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Viro