Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 2911 reitillä ja 613 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Viro

Viro on Pohjois-Eurooppalainen maa ja on osa Baltian maita. Eesti on sukua Suomen kielelle ja maan virallinen kieli. Viron suurimpiin kaupunkeihin kuuluu Tallinna, Tartu, Narva, Kohtla Järve sekä Pärnu.

Viro on kulttuurillisesti ainutlaatuinen. Matkasi aikana tulet huomaamaan maan maisemien vaihtuvan vanhoista keskiaikaisista rakennuksista moderneihin ja värikkäisiin kaupunkimaisemiin.

Ihastuttava Itämeren rannikko, rosoiset maisemat sekä monet historialliset nähtävyydet sekä sekoitus uutta ja vanhaa tekevät Virosta suositun matkakohteen.

Sijaiten Itämeren rannalla, Viro on oivallinen kohde ja väylä laivalla matkustaville. Tallinna ja Paldiski tarjoavat säännöllisiä ylityksiä Suomeen, Ruotsiin, Ahvenanmaalle ja Venäjälle.

Lyhyin ja nopein ylitys onkin Suomen ja Viron välillä Suomenlahden yli Helsingistä Tallinnaan. Yli kymmenellä vuorolla ja lukuisilla eri laivayhtiöillä, voit matkata pääkaupungista toiseen vain kahdessa tunnissa.

Suomen yhteyksien lisäksi Tallinnasta pääsee kätevästi Ruotsiin, Pietariin sekä Maarianhaminaan. DFDS Seawaysin laivoja lähtee myös Ruotsin Kapellskäristä Paldiskiin, tarjoten nopeamman ylityksen kuin Tukholma-Tallinna vuoro.

Myös naapurimaihin Latviaan ja Liettuaan on helppo matkustaa Virosta.

Viron laivaliikennettä pyörittävät mitä ylellisimmät ja modernit risteilylaivat joilta löytyvät kaikki tarvittavat viihdykkeet ja palvelut, tehden matkastasi erittäin nautinnollisen.

Milloin on kätevintä matkustaa Viroon?

Suomesta Viroon pääsee erittäin helposti koko vuoden ympäri ilman liiallista suunnittelua. Joulun alla sekä kesän lopulla laivaliikenne Helsingin ja Tallinnan välillä on kuitenkin ruuhkaisinta ja hiljaisinta syyskuussa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Eckerö Line
  • Etsi hinta
 • Tallink Silja
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • Etsi hinta
 • DFDS Seaways
  • Etsi hinta

Viro arvostelut

 • "Tallinnan matka tammikuussa 2020"

  Laivaan siirtyminen kävi ketterästi molemmissa päissä. Tallinassa on parannettu Terminaali D pääsyä tehokkaasti. Todella helppo päästä satama-alueelle. Laivat hyväkuntoisia ja palvelut toimii ensiluokkaisesti myös turistiluokassa. Matkustajat ovat siistejä ja alkoholin käyttö on selvästi vähentynyt. Ravintoloissa hintataso on noussut sellaiselle tasolle, että kannattaa ottaa omat eväspalaset mukaan laivalle tai syödä maissa ennakkoon.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Tallinnaan"

  Jonotusta paljion, kahden tunnin matkaksi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppoa"

  Varauksen teko kävi helposti ja hinnat edullisemmat kuin suoraan Tallinkilta.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tallink Silja Star"

  A bit expensive to travel with the car but fast route and all working efficiently. Small toilet.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Viro