COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Viro

Viro on Pohjois-Eurooppalainen maa ja on osa Baltian maita. Eesti on sukua Suomen kielelle ja maan virallinen kieli. Viron suurimpiin kaupunkeihin kuuluu Tallinna, Tartu, Narva, Kohtla Järve sekä Pärnu.

Viro on kulttuurillisesti ainutlaatuinen. Matkasi aikana tulet huomaamaan maan maisemien vaihtuvan vanhoista keskiaikaisista rakennuksista moderneihin ja värikkäisiin kaupunkimaisemiin.

Ihastuttava Itämeren rannikko, rosoiset maisemat sekä monet historialliset nähtävyydet sekä sekoitus uutta ja vanhaa tekevät Virosta suositun matkakohteen.

Sijaiten Itämeren rannalla, Viro on oivallinen kohde ja väylä laivalla matkustaville. Tallinna ja Paldiski tarjoavat säännöllisiä ylityksiä Suomeen, Ruotsiin, Ahvenanmaalle ja Venäjälle.

Lyhyin ja nopein ylitys onkin Suomen ja Viron välillä Suomenlahden yli Helsingistä Tallinnaan. Yli kymmenellä vuorolla ja lukuisilla eri laivayhtiöillä, voit matkata pääkaupungista toiseen vain kahdessa tunnissa.

Suomen yhteyksien lisäksi Tallinnasta pääsee kätevästi Ruotsiin, Pietariin sekä Maarianhaminaan. DFDS Seawaysin laivoja lähtee myös Ruotsin Kapellskäristä Paldiskiin, tarjoten nopeamman ylityksen kuin Tukholma-Tallinna vuoro.

Myös naapurimaihin Latviaan ja Liettuaan on helppo matkustaa Virosta.

Viron laivaliikennettä pyörittävät mitä ylellisimmät ja modernit risteilylaivat joilta löytyvät kaikki tarvittavat viihdykkeet ja palvelut, tehden matkastasi erittäin nautinnollisen.

Milloin on kätevintä matkustaa Viroon?

Suomesta Viroon pääsee erittäin helposti koko vuoden ympäri ilman liiallista suunnittelua. Joulun alla sekä kesän lopulla laivaliikenne Helsingin ja Tallinnan välillä on kuitenkin ruuhkaisinta ja hiljaisinta syyskuussa.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 11 lähtöä viikoittain 8 h 30 min
  • Etsi hinta
  • 7 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 10 min
  • Etsi hinta

Viro arvostelut

 • "Erinomainen laiva!"

  Olen ollut Serenade-laivalla Helsingistä Tukholmaan ja olin hyvin vaikuttunut. Laiva oli kuin pieni kaupunki ja viihde, ruoka sekä hytti olivat loistavia! Matkustaisin tällä laivalla ehdottomasti uudelleen...

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loistava!"

  Matkustin ystäväni kanssa Symphony-laivalla Helsingistä Tukholmaan ja heti astuttuamme laivaan matka tuntui enemmänkin risteilyltä kuin lauttaylitykseltä! Olimme hyvin vaikuttuneita lasihisseistä, jotka veivät kansille, kävelykadusta täynnä ostospaikkoja ja ”katuviihteestä”, joka sisälsi esimerkiksi laulajia ja jonglöörejä. Mitä hytteihin tulee, ne olivat melko vakio, sisälsivät kylpyhuoneen ja kaiken yöylityksellä tarvittavan sekä olivat miellyttäviä. Henkilökunta oli erittäin yställinen ja viihdyttävä etenkin baareissa juomia odotellessa. Buffetravintola oli erinomainen, tarjolla oli vaikka ja mitä salaateista curryihin, kanafajitaksiin ja nachoihin. Mikä vielä parempaa, kalja ja viini kuuluivat hintaan ja ravintolassa oli itsepalvelu! Illallisen ja muutaman cocktailin jälkeen yhdessä laivan baareista menimme katsomaan keskiyön showta, joka oli upea ja täysin mukaansatempaava. Diskobaari, jossa nuoriso jatkoi juhlintaa, oli avoinna aamunkoittoon! Laiva oli ensiluokkainen ja palvelut olivat erinomaisia. En epäröisi matkustaa uudelleen tällä laivalla, jos vierailen uudestaan Helsingissä tai Tukholmassa.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen matkani"

  Olin vierailemassa ystäväni luona Helsingissä joka ehdotti että tekisin matkan Tukholmaan viettäen yön Symphonylla, sillä se olisi hieno kokemus. Wow! Hän oli niin oikeassa, jo laivaannoustessa tuijotin koko ajan suu auki tätä upeaa alusta. Hytti oli mahtava, yksinkertainen mutta sisälsi kaiken tarvittavan, ruoka ja viihde olivat hyviä. En usko että olen koskaan syönyt tai nauttinut karaoken laulamisesta niin paljon. Minun täytyy myöntää etten saanut nukuttua paljon, mutta tämä oli kokemus jota en koskaan unohda.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Australiasta Tallinnaan"

  Otimme lautan Helsingistä Tukholmaan ja Tukholmasta Tallinnaan. Kokemus oli todella mieleenpainuva. Sen lisäksi, että ruoka ja palvelu olivat parasta mitä olemme kokeneet koko maailmassa, henkilökunta oli ystävällinen ja huomaavainen eikä ollenkaan mielistelevä. Viemme mukanamme monia ihania muistoja kotiin Australiaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Viro