Halvat lauttaliput maahan Wales sivuilla directferries.fi

Löydä parhaat lauttatarjoukset maahan Wales meidän Halvat lauttaliput maahan Wales sivuilta. directferries.fi antaa sinulle suoran pääsyn kaikkiin halvimpiin lauttatarjouksiin maahan Wales kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä. Jos et halua menettää tulevaisuuden hyviä tarjouksia maahan Wales tai Wales, yhdy DirecFerries sähköpostilistalle tai seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa!

Vieraile sivuillamme Lautat maahan Wales nähdäksesi kaikki lauttareitit maahan Wales.

Muita tapoja löytää lauttatarjouksia

Tietoa maasta Wales

Historialtaan ja luonnonkauneudeltaan rikkaan Walesin kulttuuri eroaa selvästi Yhdistyneiden kuningaskuntien muista osista. Matkaajia vetää Walesiin sen kauniit maisemat, sen upeiden kansallispuistojen laajat ja avoimet näkymät sekä historian ja kulttuurin runsaus.
Wales sijaitsee Ison-Britannian länsirannikolla ja sillä on viisi aluetta, jotka ovat saaneet erityisen luonnonkauneutensa ansiosta Britanniassa nimikkeen ”Area of Outstanding Natural Beauty”, kolme kansallispuistoa (mukaanlukien Britannian ainoa rannikkokansallispuisto), ja vain 3 miljoonaa asukasta! Eikä tässä kaikki: Walesilla on kaksi kieltä, 400 linnaa, suurin impressionistisen taiteen kokoelma Pariisin ulkopuolella ja maasto, joka tarjoaa mahdollisuuksia kaikenlaisiin aktiviteetteihin kuten muunmuassa kävelyyn, pyöräilyyn, kiipeilemiseen, golfiin, maastopyöräilyyn, vesiurheiluun ja riippuliitoon.
Walesissa voi ihailla puhtaudestaan sinilipulla palkitun rannan kultaisia hiekkoja tai ensiluokkaista puutarhaa. Itsensä voi löytää myös kansallispuistosta tai Unescon maailmanperintokohteesta. Mitä enemmän Walesia tutkii sitä enemmän siitä saa irti.
Monet taiteilijat ja runoilijat ovat löytäneet Walesissa inspiraationsa. Matkusta siis Walesiin ja inspiroidu!