COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Wales

Historialtaan ja luonnonkauneudeltaan rikkaan Walesin kulttuuri eroaa selvästi Yhdistyneiden kuningaskuntien muista osista. Matkaajia vetää Walesiin sen kauniit maisemat, sen upeiden kansallispuistojen laajat ja avoimet näkymät sekä historian ja kulttuurin runsaus.

Wales sijaitsee Ison-Britannian länsirannikolla ja sillä on viisi aluetta, jotka ovat saaneet erityisen luonnonkauneutensa ansiosta Britanniassa nimikkeen ”Area of Outstanding Natural Beauty”, kolme kansallispuistoa (mukaanlukien Britannian ainoa rannikkokansallispuisto), ja vain 3 miljoonaa asukasta! Eikä tässä kaikki: Walesilla on kaksi kieltä, 400 linnaa, suurin impressionistisen taiteen kokoelma Pariisin ulkopuolella ja maasto, joka tarjoaa mahdollisuuksia kaikenlaisiin aktiviteetteihin kuten muunmuassa kävelyyn, pyöräilyyn, kiipeilemiseen, golfiin, maastopyöräilyyn, vesiurheiluun ja riippuliitoon.

Walesissa voi ihailla puhtaudestaan sinilipulla palkitun rannan kultaisia hiekkoja tai ensiluokkaista puutarhaa. Itsensä voi löytää myös kansallispuistosta tai Unescon maailmanperintokohteesta. Mitä enemmän Walesia tutkii sitä enemmän siitä saa irti.

Monet taiteilijat ja runoilijat ovat löytäneet Walesissa inspiraationsa. Matkusta siis Walesiin ja inspiroidu!

Suositut lauttaoperaattorit

  • 4 lähtöä päivittäin 3 h 25 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä päivittäin 3 h 21 min
  • Etsi hinta

Wales arvostelut

 • "Superlautta tosiaan!"

  Matkustin äskettäin Stena Britannicalla Harwichista Hook of Hollantiin - ja täytyy sanoa että olin vaikuttunut! Lautat ovat upouusia joten kaikki oli viimeisenpäälle laitettua ravintoloista baareihin. Drinkit ja buffet ravintolan ruoka oli hinnoiteltu kohtuullisesti - laivalla oli myös a la carte ravintola, johon emme kuitenkaan menneet. Hytit olivat tahrattoman puhtaita ja hyvin varusteltuja, niissä oli leveämmät vuoteet kun lautoilla yleensä sekä taulu-tv ja ilmainen wifi - mikä nosti tämän laivan tavallista korkeammalle. Matkustaisin tällä lautalla epäilemättä uudestaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Stena Superfast VIII"

  Matkustin jalkamatkustajana 20.2.2012. Vaikutuin Stenan Superfast lautasta mutta välimatka lähtöselvityksestä lautallenousemiseen oli ainakin 1/4 mailia pitkä ja tarvitsin apua laivalle pääsyyn pitkän kävelymatkan vuoksi. Varmasti tämä etäisyys ei ole ideaalinen kaikille jalkamatkustajille, kun terminaalia rakennettiin, eikö kukaan huomioinut jalkamatkustajia? Minun täytyi pyytää apua taas kun saavuimme Belfastiin. Avun pyytäminen vei matkan nautittavuuden. Olin erittäin pettynyt kummankin kahvilan ruokiin. Ainoa positiivinen asia reissussani oli henkilökunnan jäsenten avuliaisuus.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vaikuttava matka"

  Matkustin Stena Hollandican neitsytmatkalla Harwichista Hollantiin ja olin enemmän kuin vaikuttunut kokemuskesta. Kaikki oli uutta joten luulen että tämän paremmaksi ei voi muuttua, mutta se oli 100 kertaa parempi kuin edellinen Stenan Hollannin lautta joten ei huolia. Laivalla oli kaikkea mitä vaan keksit pyytää ja enemmän pitäen sinut viihdytettynä matkan ajan lukuisten ravintoloiden, baarien, olotilojen yms. avulla. Suosittelen suuresti.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Superlautta se on!"

  Matkustaminen Ulysseksen superlautalla Irlantiin on mahtava kokemus ja tilat club loungessa todellakin extrarahan arvoiset, shoppailu hyvää, elokuvateatteri auttoi tappamaan aikaa ja näköalaa Irlannista panorama-aulassa ei kannata ohittaa!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Wales