Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3335 reitillä ja 700 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Wales

Historialtaan ja luonnonkauneudeltaan rikkaan Walesin kulttuuri eroaa selvästi Yhdistyneiden kuningaskuntien muista osista. Matkaajia vetää Walesiin sen kauniit maisemat, sen upeiden kansallispuistojen laajat ja avoimet näkymät sekä historian ja kulttuurin runsaus.

Wales sijaitsee Ison-Britannian länsirannikolla ja sillä on viisi aluetta, jotka ovat saaneet erityisen luonnonkauneutensa ansiosta Britanniassa nimikkeen ”Area of Outstanding Natural Beauty”, kolme kansallispuistoa (mukaanlukien Britannian ainoa rannikkokansallispuisto), ja vain 3 miljoonaa asukasta! Eikä tässä kaikki: Walesilla on kaksi kieltä, 400 linnaa, suurin impressionistisen taiteen kokoelma Pariisin ulkopuolella ja maasto, joka tarjoaa mahdollisuuksia kaikenlaisiin aktiviteetteihin kuten muunmuassa kävelyyn, pyöräilyyn, kiipeilemiseen, golfiin, maastopyöräilyyn, vesiurheiluun ja riippuliitoon.

Walesissa voi ihailla puhtaudestaan sinilipulla palkitun rannan kultaisia hiekkoja tai ensiluokkaista puutarhaa. Itsensä voi löytää myös kansallispuistosta tai Unescon maailmanperintokohteesta. Mitä enemmän Walesia tutkii sitä enemmän siitä saa irti.

Monet taiteilijat ja runoilijat ovat löytäneet Walesissa inspiraationsa. Matkusta siis Walesiin ja inspiroidu!

Suositut lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • Etsi hinta

Wales arvostelut

 • "Röyhkeä henkilökunta"

  Joka ikinen henkilökunnan jäsen jonka kanssa vuorovaikutimme oli törkeä, ja joissain tapauksissa järjettömän ilkeä. Ruoan laatu oli surkea. Erittäin negatiivinen asiakaskokemus kokonaisuudessaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vastauksemme pyyntöön arvostelusta"

  Ulysses oli erittäin siisti ja moderni ja hyväksyttävä matkustaemme aiemmin Irlantiin Liverpoolista P&O:n lautalla, joka oli vanha. Kuitenkin matkustaessani minun 91-vuotiaan äitini kanssa huomasimme että lautalla oli hissi, ja kysyimme siitä paluumatkalle. Meitä neuvottiin mainitsemaan asiasta lautan miehistölle aluksella ja he ohjaisivat meidät paikkaan lähelle hissiä. Valitettavasti kun me teimme tämän miehistön jäsen sanoi, että meidän olisi pitänyt mainita asiasta ennen kuin ajoimme lautalle ja meidän olisi odotettava, kunnes suurin osa autoista oli parkkeerannut ja sitten peruuttaa ja ajaa ylemmälle kannelle. Siihen mennessä kaikki paikat oli varattu ja kun kysyin henkilökunnan jäseneltä missä varatut istuimet olivat hän vastasi, että ne olivat liikuntarajoitteisille. Selitin, että äitini oli 91-vuotias, mutta tämä henkilökunnan jäsen oli juuri päästänyt perheen istumaan sinne, ja he ottivat kaikki istuimet vaikka eivät olleet liikuntarajoitteisia millään tavalla. Henkilökunnan jäsen ei yrittänyt tehdä mitään auttaakseni äitiäni kunnes pyysin istumapaikkoja joissa minä ja äitini voisimme istua yhdessä. Hän sitten kysyi toisilta matkustajilta, jos he voisivat siirtyä jotta voisimme istua alas. Tämä oli ystävällistä, mutta me todella olisimme tarvinneet suuremman istuimen, jossa äitini olisi voinut maata. Tämä ei ole oikeastaan tarkoitettu valitukseksi vain kommentiksi yhdenmukaisten määräysten puuttumisesta.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "A must do"

  Matkustin hiljattain kolmannen kerran 10 kk sisään. Olen nyt matkustanut kolmen siskonpojan sekä kahden serkun kanssa ja matka tuntuu tärkeältä historiallisesti/perhettä ajatellen. Isoäitini ja hänen perheensä ottivat usein "karjanylityslautan" hänen ollessa nuori. Vaikka laivat ovat nykyään parempia ja nopeampia eikä niissä kuljeteta karjaa...Mielestäni on silti tärkeää tuntea Irlannin meri. Se on kokemus joka jokaisen irlantilaisen perheen tulisi kokea. Henkilökunta on ystävällinen ja avulias ja Swift on paras lautta ajan säästämiseen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä ylitys"

  Minulla oli mukava ja miellyttävä kokemus Irish Ferriesillä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Pääkansi on iso ja siisti ja siellä on paljon istumapaikkoja. Käytän Irish Ferriesiä uudelleen!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Wales