Heraklion
Ios
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Heraklion satamaan Ios

Kreeta ja Kykladit yhdistyvät reitillä Heraklion Ios, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SeaJets -lautta kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 50 minuuttia samalla kun Cyclades Fast Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 5 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä viikko reitillä Heraklion Ios kohteiden Kreeta ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreeta - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Heraklion - Ios?

Lautan ylitysaika Heraklion - Ios on noin 2h 57m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Heraklion - Ios?

Heraklion to Ios lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Heraklion - Ios on 179 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Heraklion - Ios?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Heraklion ja Ios välillä. Nämä ovat
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Heraklion - Ios?

Varaa lautat reitiltä Heraklion kohteeseen Ios tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Heraklion - Ios?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Heraklion - Ios
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Heraklion - Ios?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Heraklion ja Ios välillä
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Heraklion - Ios?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • SeaJets

Mikä on etäisyys Heraklion ja Ios välillä?

Etäisyys Heraklion ja Ios välillä on noin 75 meripeninkulmaa.

Heraklion opas

Heraklion on suurin kaupunki ja pääkaupunki Kreikan Kreetan saarella ja se on yksi suurimmista kaupungeista Kreikassa. Knossos on tärkein arkeologinen kohde Kreetalla, ja sijaitsee noin 5 km kaakkoon kaupungista. Se oli ennen King Minosin palatsi ja mytologian mukaan Minotaurin koti. Palatsi rakennettiin noin 1900 eKr, neoliittisten jäänteidein päälle.

Eleftherias Squaren kulmassa oleva valtava arkeologinen museo, joka on muunnettu vanhasta voimalasta, kokoaa yhteen monia löytöjä Knossokselta, Archanekselta, Phaestokselta, Zakrokselta ja muilta Kreekan arkeologisilta kohteilta. Museo kattaa aika-kaudet alkaen useita tuhansia vuosia sitten, Minoan, post-Minoan ja myöhemmillä kausilla. Suosittuja kohokohtia ovat Phaestos levy, klassisia Kreikan ja Rooman veistoksia, freskoja, koruja, seinä-maalauksia ja keramiikkaa.

Heraklion on tärkeä satama matkustaja-aluksille ja rahdille. Matkailijat voivat ottaa lautan Herakliosta kohteisiin kuten Santorini, Ios Island, Paros, Mykonos, ja Rodos. Satamasta lähtee myös päivittäisin lauttoja Piraeukseen, Ateenan satamaan.


Ios opas

Kreikan saari Ios on osa Kykladien saariryhmää Egeanmerellä Santorinin ja Naxoksen välissä. Saari on tunnettu sen ainutlaatuisesta yöelämästä, kauniista rannoista ja historiallisista maamerkeistä. Ios on suosittu paikka matkailijoille kaikkialta maailmasta. Monien vuosien ajan Ios on ollut yksi eniten rakastettu Kykladien saaria ja sillä on kaikki perinteisen kreikkalaisen kylän elementit, yhdistettynä erinomaiseen yöelämään ja upeisiin rantoihin. Chora on perinteinen unelias kreikkalainen kylä jossa on siniset ja valkoiset rakennukset ja värikkäitä kukkia. Yöllä kuitenkin kapeat kadut muuttuvat kylän suureen illanviettoon. Ympäri saarta vierailijat voivat tutustua moniin kauniisiin rantoihin ja niiden pehmeään valkoiseen hiekkaan ja upeaan kristallinkirkkaaseen veteen. Suosituin uimaranta Ioksella on Mylopotas, joka on yli kilometrin mittainen ja vuorattu baareilla, ravintoloilla ja vesi-urheilumahdollisuuksilla. Hiljaisempaa ja eristäytyneempää rantakokemusta varten mene Valmakselle tai Kolitsaniin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Cyclades Fast Ferries 07:30 10:35 3 tuntia 5 minuuttia Ti, Pe, Sun
SeaJets 08:00 10:50 2 tuntia 50 minuuttia Ti, Pe, Sun
SeaJets 08:00 12:25 4 tuntia 25 minuuttia To
SeaJets 08:00 12:40 4 tuntia 40 minuuttia Mon, La
SeaJets 08:20 12:25 4 tuntia 5 minuuttia Ti, To, Pe
SeaJets 08:20 12:40 4 tuntia 20 minuuttia Mon, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.