COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Heraklion - Thira on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Heraklion satamaan Thira

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreeta - Kykladit lautat sivullamme.

Heraklion - Thira lauttaoperaattorit

  • 1 Sailing Weekly 6 hr 25 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 2 hr 5 min
  • Get price

Laiva Heraklionista Thiralle

Neljä laivayhtiötä liikennöi Kreetan Kykladien välistä Heraklion-Thira reittiä. Minoan Lines liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikossa, Anek Lines matkaa kerran viikossa, Sea Jets jopa 11 kertaa viikossa ja Golden Star Ferries matkaa 6 kertaa viikossa.

Kreetan ja Kykladien välisten matkojen määrä saattaa vaihdella kausiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa hinnoista ja aikatauluista löytyy verkkosivuiltamme.

Heraklion opas

Heraklion on suurin kaupunki ja pääkaupunki Kreikan Kreetan saarella ja se on yksi suurimmista kaupungeista Kreikassa. Knossos on tärkein arkeologinen kohde Kreetalla, ja sijaitsee noin 5 km kaakkoon kaupungista. Se oli ennen King Minosin palatsi ja mytologian mukaan Minotaurin koti. Palatsi rakennettiin noin 1900 eKr, neoliittisten jäänteidein päälle.

Eleftherias Squaren kulmassa oleva valtava arkeologinen museo, joka on muunnettu vanhasta voimalasta, kokoaa yhteen monia löytöjä Knossokselta, Archanekselta, Phaestokselta, Zakrokselta ja muilta Kreekan arkeologisilta kohteilta. Museo kattaa aika-kaudet alkaen useita tuhansia vuosia sitten, Minoan, post-Minoan ja myöhemmillä kausilla. Suosittuja kohokohtia ovat Phaestos levy, klassisia Kreikan ja Rooman veistoksia, freskoja, koruja, seinä-maalauksia ja keramiikkaa.

Heraklion on tärkeä satama matkustaja-aluksille ja rahdille. Matkailijat voivat ottaa lautan Herakliosta kohteisiin kuten Santorini, Ios Island, Paros, Mykonos, ja Rodos. Satamasta lähtee myös päivittäisin lauttoja Piraeukseen, Ateenan satamaan.


Thira opas

Thira on kreikkalaisten Santorinin saarten pääsaari ja niistä suurin. Se sijaitsee eteläisessä Egeanmeressä noin 200 kilometriä manner-Kreikasta kaakkoon.
Santorinin saaret ovat valtavan räjähtävän tulivuorenpurkauksen jäännös. Purkaus tuhosi alunperin yhtenäisen saaren alkuperäiset kylät ja muodosti nykyisen räjähdyskraatterin.
Dramaattisine maisemineen, mykistyttävine auringonlaskuineen ja kauniine rantoineen Thiran valtava suosio lomailijoiden keskuudessa ei ole mikään yllätys.