Heraklion
Santorini (Thira)
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Heraklionista Thiralle

Neljä laivayhtiötä liikennöi Kreetan Kykladien välistä Heraklion-Thira reittiä. Minoan Lines liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikossa, Anek Lines matkaa kerran viikossa, Sea Jets jopa 11 kertaa viikossa ja Golden Star Ferries matkaa 6 kertaa viikossa.

Kreetan ja Kykladien välisten matkojen määrä saattaa vaihdella kausiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa hinnoista ja aikatauluista löytyy verkkosivuiltamme.

Lauttavaihtoehdot satamasta Heraklion satamaan Santorini (Thira)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreeta - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Heraklion - Thira?

Lautan ylitysaika Heraklion - Thira on noin 3h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Heraklion - Thira?

Heraklion to Thira lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Heraklion - Thira on 228 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Heraklion - Thira?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Heraklion ja Thira välillä. Nämä ovat
 • Blue Star Ferries
 • Anek Lines
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Heraklion - Thira?

Varaa lautat reitiltä Heraklion kohteeseen Thira tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Heraklion - Thira?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Heraklion - Thira
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Heraklion - Thira?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Heraklion ja Thira välillä
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Heraklion - Thira?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • SeaJets

Mikä on etäisyys Heraklion ja Thira välillä?

Etäisyys Heraklion ja Thira välillä on noin 59 meripeninkulmaa.

Heraklion opas

Heraklion on suurin kaupunki ja pääkaupunki Kreikan Kreetan saarella ja se on yksi suurimmista kaupungeista Kreikassa. Knossos on tärkein arkeologinen kohde Kreetalla, ja sijaitsee noin 5 km kaakkoon kaupungista. Se oli ennen King Minosin palatsi ja mytologian mukaan Minotaurin koti. Palatsi rakennettiin noin 1900 eKr, neoliittisten jäänteidein päälle.

Eleftherias Squaren kulmassa oleva valtava arkeologinen museo, joka on muunnettu vanhasta voimalasta, kokoaa yhteen monia löytöjä Knossokselta, Archanekselta, Phaestokselta, Zakrokselta ja muilta Kreekan arkeologisilta kohteilta. Museo kattaa aika-kaudet alkaen useita tuhansia vuosia sitten, Minoan, post-Minoan ja myöhemmillä kausilla. Suosittuja kohokohtia ovat Phaestos levy, klassisia Kreikan ja Rooman veistoksia, freskoja, koruja, seinä-maalauksia ja keramiikkaa.

Heraklion on tärkeä satama matkustaja-aluksille ja rahdille. Matkailijat voivat ottaa lautan Herakliosta kohteisiin kuten Santorini, Ios Island, Paros, Mykonos, ja Rodos. Satamasta lähtee myös päivittäisin lauttoja Piraeukseen, Ateenan satamaan.


Santorini (Thira) opas

Kreikan Santorinin saari kuuluu Kykladien saariryhmään etelä-Egeanmerellä. Santorini on kuuluisa tulivuoren historiasta, joka on hyvin paljon muokannut saarta, joka voidaan nähdä tänään, luoden surrealistisen ja melko ainutlaatuisen maiseman. Vedellä täytetty "Caldera" kraatteri on edelleen tuttu näky kaikille niille, jotka käyvät Santorinilla, ja sitä ympäröi muuri värikkäitä kallioita, jotka ovat yleensä täynnä viehättäviä taloja. Santorini on myös tunnettu sen kauniista rannoista, antiikin arkeologisista kohteista, sen vilkkaasta satamasta Athinioksessa, ja sen aivan huikeista auringonlaskuista, jotka vaikuttavat sitäkin näyttävimmiltä kun ne nähdään Oian kylässä, saaren pohjoisimmassa kärjessä. Fira on saaren pääkaupunki ja sijaitsee itse Calderan vieressä. Saaren rannat ovat erittäin erottuvoa, niissä on tumma vulkaaninen hiekka, joka voi usein tulla erittäin kuumaksi, jolloin aurinkotuoli tai pyyhe on erittäin tarpeellinen ajoittain. Yleensä parhaat rannat ovat itärannikolla. Aina suosittu ranta on Perisa, ja hieman etelämpänä, Perivoloksen uimaranta on myös erittäin huomionarvoinen, kuten Red Beach, lähellä Muinaista Akrotiria, jossa korkeaa punaista kalliota on vaikea olla huomaamatta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 04:15 07:10 2 tuntia 55 minuuttia La
Cyclades Fast Ferries 07:30 09:20 1 tunti 50 minuuttia Ti, Pe, Sun
SeaJets 08:00 09:50 1 tunti 50 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 08:20 10:10 1 tunti 50 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.