Igoumenitsa
Paxi
Lautat maahan Jooniansaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Igoumenitsa satamaan Paxi

Kreikka ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Igoumenitsa Paxi. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Kerkyra Lines. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 30 minuuttia.

Igoumenitsa Paxi matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Jooniansaaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Igoumenitsa - Paxi?

  Lautan ylitysaika Igoumenitsa - Paxi on noin 1h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Igoumenitsa - Paxi?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Igoumenitsa to Paxi ja tämä on
  • Kerkyra Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Igoumenitsa - Paxi?

  Varaa lautat reitiltä Igoumenitsa kohteeseen Paxi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Igoumenitsa - Paxi?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Igoumenitsa - Paxi
  • Kerkyra Lines
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Igoumenitsa - Paxi?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Igoumenitsa ja Paxi välillä
  • Kerkyra Lines
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Igoumenitsa - Paxi?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.


Paxi opas

Paxi on kreikkalainen saariryhmä Joonianmeressä. Kreikan mytologiassa rauhaa ja hiljaisuutta kaipaava Poseidon loi saaren iskemällä Korfua kolmikärjellään. Vaikka saaria on mahdollisesti asutettu jo esihistoriallisilta ajoilta, pidetään foinikialaisia yleensä Paxin ensimmäisinä asuttajina. Nimen uskotaan tulevan heidän kielessään liuskekiveä tarkoittaneesta sanasta pax.
Roomalaiset hallitsivat saarta toiselta vuosisadalta eaa. ja Bysantin aikana sekä keskiajalla se oli jatkuvasti merirosvojen hyökkäysten kohteena. Useiden hallitsijoiden ja ristiretkeilijöiden jälkeen venetsialaiset ottivat alueen hallintaansa 1300-luvun lopulla.
Napoleonin sotien aikana Jooniansaaria hallitsivat ranskalaiset, venäläis-turkkilainen liitto ja lopulta britit, jotka perustivat Jooniansaarten yhdysvallat vuonna 1815. Vuonna 1864 Paxi ja loput saarista luovutettiin Kreikalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 04/12/002023 ja 10.12.2023


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Kerkyra Lines 10:30 12:00 1 tunti 30 minuuttia Mon, Ti, To, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.