Ile Rousse
Livorno
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ile Rousse satamaan Livorno

Korsika ja Italia yhdistyvät reitillä Ile Rousse Livorno, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Ferries -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 45 minuuttia samalla kun La Meridionale reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Ile Rousse Livorno kohteiden Korsika ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ile Rousse - Livorno?

Lautan ylitysaika Ile Rousse - Livorno on noin 5h 37m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ile Rousse - Livorno?

Ile Rousse to Livorno lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ile Rousse - Livorno on 237 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ile Rousse - Livorno?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ile Rousse ja Livorno välillä. Nämä ovat
  • Corsica Ferries
  • La Meridionale

Miten voin varata lauttalippuja Ile Rousse - Livorno?

Varaa lautat reitiltä Ile Rousse kohteeseen Livorno tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Ile Rousse ja Livorno välillä?

Etäisyys Ile Rousse ja Livorno välillä on noin 98 meripeninkulmaa.

Ile Rousse opas

Ile Rousse on kaupunki Haute-Corsen alueella Ranskassa Korsikan saarella. Kaupungin perusti Pasquale Paoli vuonna 1758. Sen nimi oli alun perin Isola Rossa, Punainen saari, luodon punaisen okravärin mukaan. Mielenkiintoista, että vaikka saari on Ranskan, kaupunki on yksi vain kahdesta kaupungeista saarella, jolla on ranskalainen nimi - toiset ovat pitäneet italialaisen nimensä.

Etelään Plage de Rindarasta on hieno ranta, ja pohjoisessa pieniä kivisiä saaria, Ile-Roussella on komeat puitteet, mikä houkuttelee paljon kävijöitä. Kaupungin arkkitehtuuri, joka sisältää joitakin kauniita rakennuksia, pääosin 1700–ja 1800–luvuilta. Keskellä kaupunkia, Place Paolissa on rintakuva Pasquale Paolista. Aukio on avoinna merelle länteenpäin ja siellä on miellyttävä kauppahalli. Se on hyvä paikka matkata kohti sekä vanhaa että uutta kaupunkia.

Lautat Ile Roussesta lähtevät Nizzaan, Touloon ja Marseilleen.


Livorno opas

Italian Livorno on tärkeä satamakaupunki Italian länsirannikolla. Monet risteilyalukset vierailevat Livornossa, koska se on merenkulun portti Toscanan alueella. Kaupunki on myös tärkeä lauttaterminaali. Monet turistit käyvät Livornossa matkalla Toscanan tärkeimpiin matkailukohteisiin Firenzeen, Pisaan, Luccaan ja Sienaan. Livorno suunniteltiin "ihanteelliseksi kaupungiksi" Italian renessanssin aikana, kun sitä hallitsi suuriruhtinas Medicin perhe. Suurimmat lisäykset on suunnitellut arkkitehti Bernardo Buontalenti 1500–luvun lopussa. Medicin porttia vahti ja puolusti tornit ja linnoitukset jotka johtavat kaupungin keskustaan. Kuten monet Italian kaupungit, Livornoa ympäröi aikoinaan muurit, jotka rakennettiin suojelemaan kansalaisiaan hyökkääjiltä. Monet näistä antiikin seinistä ovat vielä ennallaan ja ovat tutustumisen arvoisia.

Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuoliluiskat ja wc- ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, info-piste, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Arzachenaan, Cagliariin ja Tunisiaan.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.