Levante Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Levante Ferries

Levante Ferries on yksi Länsi-Kreikan Jooniansaarten alueen johtavista lauttayhtiöistä. Se tarjoaa säännöllisiä reittejä Zakynthoksesta, Kefaloniasta ja Ithacasta Kylliniin ja Patraan.

Levante Ferries muodostui vuonna 2015 Levanten, Ionissoksen ja Zante Ferriesin yhdistyttyä. Yritysten yhteisellä tiedolla ja kokemuksellaan he loivat yhden Kreikan lautta-alan suurimmista nimistä.

Yksi laivaton neljästä lautasta, Fior Di Levante, äänestettiin 'maailman kauneimmaksi lautaksi' vuoden 2015 Internation Shippax Awardsissa. Lautta on myös suunniteltu parhaimmalla saatavalla turvallisuusteknologialla, ja se pystyy kantamaan yli tuhat matkustajaa ja 300 autoa kerralla.

Mare di Levante on suosittu asiakkaiden joukossa tilavien ja ylellisten huoneidensa ansiosta. Kuten kaikki Levante Ferries in lautat, se sisältää ilmastoinnin, televisioita, mukavia oleskelualueita ja WiFin.

Speedrunner III tarjoaa nopeimman ylityksen, sillä sen maksiminopeus on 38 solmua. Andreas Kalvosilla sen sijaan on suuri ulkokansi, jolta matkustajat pystyvät nauttimaan Välimeren upeista näkymistä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Levante Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Levante Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Levante Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.