COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jadrolinija

Jadrolinija tarjoaa lauttayhteyksiä Italian Anconasta ja Barista Kroatian moniin satamiin. Lisäksi sillä on Kroatian sisäisiä reittejä, jotka purjehtivat Hvar-saarelle, Dubrovnikiin, Splitiin, Zadariin ja Stari Gradiin.

1900-luvun alussa perustetulla Jadrolinijalla on satavuotinen historia. Se on Kroatian suurin laivayhtiö, joka kuljettaa yli 11 miljoonaa matkustajaa ja 2,8 miljoonaa ajoneuvoa vuosittain.

Jadrolinijan kyydissä pääsee mukavasti ja aikataulussa monille Adrianmeren saarille. Lisäksi saat unohtumattoman merikokemuksen ihaillessasi kauniita rannikko- ja saarimaisemia. Laivastoon kuuluu tällä hetkellä 55 alusta pitkän matkan risteilijöistä pienempiin, perinteisiin lauttoihin, kuten katamaraaneihin. Kantosiipialukset toimivat lähinnä Kroatian rannikolla. Suurinosa lautoista sisältää ravintoloita, kahviloita ja mukavia hyttejä, tehden pidemmistä matkoista vielä miellyttävämpiä.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Jadrolinija -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.