COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Granville on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Ranska lautat sivullamme.

Jersey - Granville lauttaoperaattorit

    • 8 Sailings Weekly 1 hour 25 min
    • Get price

Lautta satamasta Jersey satamaan Granville

Jersey ja Ranska yhdistyvät reitillä Jersey Granville. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 8 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 25 minuuttia.

Jersey Granville matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.


Granville opas

Merenrantakaupunki Granville on rakennettu kiviselle niemelle Mont-Saint-Michelin lahden itäiseen pisteeseen Luoteis-Ranskassa. Pitkin meren rantaa keskellä kaupunkia kävijät löytävät ihanan pitkän rannan, Plage du Plat Goussetin, huvisataman jonka ympärillä on 1800–luvun taloja, ja epätavallisen art-deco-tyylisen kasinon joka on rakennettu jo 20-luvulla. Rannan päädyssä on portaat puutarhaan ja 1800–luvun "Villa les Rhumbsiin" jossa Christian Dior perheineen vietti joka kesän. Christian Dior syntyi Granvillessä vuonna 1905 ja hänet kastettiin kaupungin kirkossa. Hänen asuintalo on nykyään museo, omistettu hänen muodin luomuksille. Meren takana kävijät voivat tutustua historiallisen keskuksen kapeihin katuihin, ja kaupunkia ympäröiviin valleihin, joihin kuuluu yhdyskäytävä ja laskusilta joka historiallisesti toimi pääsynä keskustaan. Granvillen tärkein uskonnollinen muistomerkki on 1600–luvun kirkko Notre-Dame, josta on näkymät merelle, ja kirkon torni toimii majakkana saapuville veneille. Kirkko tunnetaan parhaiten sen nykyajan lasi-ikkunoista. Voit myös nähdä Saint Paulin kirkon ja pieen, epätavallisen protestanttisen temppelin.

Granvillestä voi ottaa lautan Jerseyyn Kanaalisaarille, minne matka kestää noin 1 tunti ja 20 minuuttia.