Jersey
Granville
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Jersey satamaan Granville

Jersey ja Ranska yhdistyvät reitillä Jersey Granville. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Jersey Granville matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Jersey - Granville?

Lautan ylitysaika Jersey - Granville on noin 1h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Jersey - Granville?

Jersey to Granville lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Jersey - Granville on 137 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Jersey - Granville?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Jersey to Granville ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Jersey - Granville?

Varaa lautat reitiltä Jersey kohteeseen Granville tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Jersey - Granville?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Jersey - Granville
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Jersey - Granville?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Jersey - Granville?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Jersey ja Granville välillä?

Etäisyys Jersey ja Granville välillä on noin 37 meripeninkulmaa.

Jersey opas

St Helier on Jerseyn saaren pääkaupunki. Saari on suurin kanaalin saarista, jotka sijaitsevat Englannin kanavalla. Jerseyllä on erillinen suhde British Crown muista Crownista riippuvaisista Guernseyn ja Isle of Manin saarista. Se ei kuulu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja sillä on kansainvälinen identiteetti erillään Britanniasta, mutta UK:lla on perustuslain mukaan vastuu Jerseyn puolustuksesta. Jersey Museum and Art Gallery on suosittu kohde vierailijoille St Helieriessä. Museo kertoo Jerseyn historian neoliittisesta ajasta nykypäivään. Vierailijat voivat nähdä saaren hienoimpia aarteita esillä, sekä korvaamattoman pronssikauden kultaisen vääntömomentin ja Millaisin kuuluisan muotokuvan ”Lillie Langtry”. Jos haluat jotain hieman rentouttavampaa niin miksi et viettäisi päivää yhdellä Jerseyn ihanista rannoista, tai yhdessä St Helierin monista kahviloista, baareista ja ravintoloista.

Jerseyn satama sijaitsee eteläpäässä saaren pääkaupungissa St Helierissä St Aubinin lahdella. Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.


Granville opas

Merenrantakaupunki Granville on rakennettu kiviselle niemelle Mont-Saint-Michelin lahden itäiseen pisteeseen Luoteis-Ranskassa. Pitkin meren rantaa keskellä kaupunkia kävijät löytävät ihanan pitkän rannan, Plage du Plat Goussetin, huvisataman jonka ympärillä on 1800–luvun taloja, ja epätavallisen art-deco-tyylisen kasinon joka on rakennettu jo 20-luvulla. Rannan päädyssä on portaat puutarhaan ja 1800–luvun "Villa les Rhumbsiin" jossa Christian Dior perheineen vietti joka kesän. Christian Dior syntyi Granvillessä vuonna 1905 ja hänet kastettiin kaupungin kirkossa. Hänen asuintalo on nykyään museo, omistettu hänen muodin luomuksille. Meren takana kävijät voivat tutustua historiallisen keskuksen kapeihin katuihin, ja kaupunkia ympäröiviin valleihin, joihin kuuluu yhdyskäytävä ja laskusilta joka historiallisesti toimi pääsynä keskustaan. Granvillen tärkein uskonnollinen muistomerkki on 1600–luvun kirkko Notre-Dame, josta on näkymät merelle, ja kirkon torni toimii majakkana saapuville veneille. Kirkko tunnetaan parhaiten sen nykyajan lasi-ikkunoista. Voit myös nähdä Saint Paulin kirkon ja pieen, epätavallisen protestanttisen temppelin.

Granvillestä voi ottaa lautan Jerseyyn Kanaalisaarille, minne matka kestää noin 1 tunti ja 20 minuuttia.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.