COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Portsmouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Jersey satamaan Portsmouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Englanti lautat sivullamme.

Jersey - Portsmouth lauttaoperaattorit

  • 4 Sailings Weekly 8 hr 10 min
  • Get price

Jersey Portsmouth lautta arvostelut

 • "...Suosittelen heitä mielellään..."

  Matkusteltuamme lautoilla monissa maissa, voimme sanoa että Condor Ferriesin laiva oli puhdas ja hyvin järjestetty. (Wc:t - aina hyvä osoitus laadusta - olivat puhtaat ja niissä haisi puhtaus!) Kuljetuspalvelu terminaalista laivaan (ja päinvastoin) oli tehokasta ja ystävällistä. Sen kerran, kun otimme hytin, se oli puhdas ja enemmän kuin riittävä matkamme .... hyvä tapa matkustaa! Ruokapalvelu oli hyväksyttävä, ja ottaen huomioon että laivalla oli vain kourallinen matkustajia talvisesongilla, olen hämmästynyt että yhtiöllä oli ruokapalveluja ollenkaan! Jopa tax free -myymälä avattiin - vaikkakin vain lyhyen aikaa - ja siellä oli hyvän hintaisia viinejä, esimerkiksi. Miehistö oli ystävällinen, kohtelias ja tehokas ja kapteeni piti meidät hyvin perillä säästä, arvioidusta saapumisajasta, jne. Matkustettuamme heidän kanssaan useita kertoja, voin nyt mielellään suositella niitä muille.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Jersey satamaan Portsmouth

Jersey ja Englanti yhdistyvät reitillä Jersey Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 10 minuuttia.

Jersey Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.