DFDS Seaways

DFDS Seaways muodostuu laajasta lauttareittien verkosta, johon kuuluu ylityksiä Yhdistyneestä kuningaskunnasta Ranskaan, Hollantiin, Tanskaan ja Norjaan sekä useita Itämeren reittejä.

DFDS Seaways on tarjonnut matkustajille palveluitaan jo yli 140 vuotta ja sen laivasto on nykyään yksi suurimmista.

DFDS Seaways tarjoaa hienoja merikokemuksia miniristeilyjen muodossa sekä kuljetuspalveluja kulkuneuvon kanssa ympäri Eurooppaa matkaaville.

Monia vuosia pyörineiden reittien Amsterdam-Newcastle, Esbjerg-Harwich ja Oslo-Kööpenhamina lisäksi DFDS Seaways brändi on hiljattain aloittanut pyörittämään myös Norfolklinen, LD Linesin, Transmanche Ferriesin ja DFDS Liscon reittejä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi DFDS Seaways -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi DFDS Seaways -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme DFDS Seawaysiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin DFDS Seaways kaikki reitit

DFDS Seaways asiakasarviot

 • "Muutto Suomeen"

  Varauksen teko ja nettisivujen käyttö helppoa. Ei ongelmia lähtöselvityksessä ja laivaannousussa. Käyttäisin heitä ehdottomasti uudelleen.

  'Christopher' matkusti operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka"

  Matkustimme viime viikolla elokuussa emmekä varanneet hyttiä mutta olimme enemmän kuin iloisia aulassa, mahtava henkilökunta ja kohtelias aion käyttää uudelleen ensi vuonna.

  'Paul' matkusti operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Auttavainen henkilökunta"

  Oikein yksinkertainen ylitys - lähtöselvitys ja ravintolahenkilökunta kaikki oikein mukavia. Laiva oli myöhässä paluumatkalla, tämä saattoi johtua valtavasta ruuhkasta Calaisissa.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lomamatka"

  Olemme käyttäneet lauttoja nyt muutaman vuoden matkustaessa Hollantiin ja Ranskaan. Tällä kertaa (heinäkuu 2013) DFDS:n lautta lähti puoli tuntia myöhässä Doverista eivätkä vessat olleet ollenkaan siistejä. Harmi, sillä meillä on yleensä todella hyvä kokemus.

  'Astrid' matkusti operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän