DFDS Seaways
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

DFDS Seaways

DFDS Seaways muodostuu laajasta lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Iso-Britanniaan, Ranskaan, Hollantiin, Tanskaan ja Norjaan sekä useita Itämeren reittejä.

DFDS Seaways on tarjonnut matkustajille palveluitaan jo yli 150 vuotta ja sen laivasto on nykyään yksi maailman suurimmista. Kaikki alkoi pienestä höyrylaivayrityksestä vuonna 1866, kun Carl Frederik yhdisti höyrylaivayrityksiä, joista syntyi DFDS:n laivueen tärkein osa.

Toimittuaan matkustajien kuljettajana yli 150 vuoden ajan, yhtiön laivastosta on kasvanut yksi laajimmista maailmalla. Yhtiö sai alkunsa vuonna 1866, kun Carl Frederik yhdisti numeron tanskalaisia höyrylaivoja jotka kulminoituivat olennaiseksi osaksi DFDS laivastoa.

DFDS Seaways tarjoaa hienoja merikokemuksia miniristeilyjen muodossa, sekä kuljetuspalveluja kulkuneuvon kanssa ympäri Eurooppaa matkaaville.

Monia vuosia pyörineiden Amsterdam-Newcastle, Esbjerg-Harwich ja Oslo-Kööpenhamina reittien lisäksi DFDS Seaways on hiljattain alkanut pyörittämään myös Norfolklinen, LD Linesin, Transmanche Ferriesin ja DFDS Liscon reittejä, jotka kaikki operoivat DFDS Seaways-brändin alaisina.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi DFDS Seaways -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi DFDS Seaways -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme DFDS Seawaysiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin DFDS Seaways kaikki reitit

DFDS Seaways routes and ports

DFDS Seaways asiakasarviot

 • "Moottoripyörällä Skotlantiin"

  Todella hyvä kokemus. Laiva oli todella siisti ja ruoka todella herkullista , Suosittelen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kivaa oli"

  Mukava tapa matkustaa Kööpenhaminasta Osloon.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen matka"

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Muutto Suomeen"

  Varauksen teko ja nettisivujen käyttö helppoa. Ei ongelmia lähtöselvityksessä ja laivaannousussa. Käyttäisin heitä ehdottomasti uudelleen.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.