DFDS Seaways

DFDS Seaways muodostuu laajasta lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Iso-Britanniaan, Ranskaan, Hollantiin, Tanskaan ja Norjaan sekä useita Itämeren reittejä.

DFDS Seaways on tarjonnut matkustajille palveluitaan jo yli 150 vuotta ja sen laivasto on nykyään yksi maailman suurimmista. Kaikki alkoi pienestä höyrylaivayrityksestä vuonna 1866, kun Carl Frederik yhdisti höyrylaivayrityksiä, joista syntyi DFDS:n laivueen tärkein osa.

Toimittuaan matkustajien kuljettajana yli 150 vuoden ajan, yhtiön laivastosta on kasvanut yksi laajimmista maailmalla. Yhtiö sai alkunsa vuonna 1866, kun Carl Frederik yhdisti numeron tanskalaisia höyrylaivoja jotka kulminoituivat olennaiseksi osaksi DFDS laivastoa.

DFDS Seaways tarjoaa hienoja merikokemuksia miniristeilyjen muodossa, sekä kuljetuspalveluja kulkuneuvon kanssa ympäri Eurooppaa matkaaville.

Monia vuosia pyörineiden Amsterdam-Newcastle, Esbjerg-Harwich ja Oslo-Kööpenhamina reittien lisäksi DFDS Seaways on hiljattain alkanut pyörittämään myös Norfolklinen, LD Linesin, Transmanche Ferriesin ja DFDS Liscon reittejä, jotka kaikki operoivat DFDS Seaways-brändin alaisina.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi DFDS Seaways -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi DFDS Seaways -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme DFDS Seawaysiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin DFDS Seaways kaikki reitit

DFDS Seaways asiakasarviot

 • "Muutto Suomeen"

  Varauksen teko ja nettisivujen käyttö helppoa. Ei ongelmia lähtöselvityksessä ja laivaannousussa. Käyttäisin heitä ehdottomasti uudelleen.

  'Christopher' matkusti operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka"

  Matkustimme viime viikolla elokuussa emmekä varanneet hyttiä mutta olimme enemmän kuin iloisia aulassa, mahtava henkilökunta ja kohtelias aion käyttää uudelleen ensi vuonna.

  'Paul' matkusti operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Auttavainen henkilökunta"

  Oikein yksinkertainen ylitys - lähtöselvitys ja ravintolahenkilökunta kaikki oikein mukavia. Laiva oli myöhässä paluumatkalla, tämä saattoi johtua valtavasta ruuhkasta Calaisissa.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla DFDS Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Elokuu 2013"

  Erittäin auttavainen henkilökunta palautti vaimoni villapaidan, jonka hän unohti lautalle menomatkalla - he eivät olisi voineet olla avuliaampia. Yleisesti tehokas ja hässäkkä-vapaa matkustus rentouttavalla ilmapiirillä.

  'Richard' matkusti operaattorilla DFDS Seaways aluksella Calais Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän