Lautta satamasta Kalymnos satamaan Symi

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Kalymnos Symi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 25 minuuttia samalla kun Dodekanisos Seaways reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 5 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Kalymnos Symi kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Kalymnos - Symi lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 3 h 25 min
    • Etsi hinta
  • Dodekanisos Seaways
    • 5 lähtöä viikoittain 2 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Kalymnos Symi

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Kalymnos Symi on auto ja 2 matkustajaa.

Kalymnos opas

Kalymnos on Kreikan saari joka sijaitsee Kaakkois-Egeanmerellä ja kuuluu Dodekanesian saariryhmään. Kalymnos sijaitsee länteen Bodrumin niemimaalta saarten Kos ja Leros välillä. Saari on kolmanneksi väkirikkain Dodekanesian saari, Kosin ja Rodoksen jälkeen, ja se on tunnettu sen vauraammasta väestöstä. Saari on pääosin vuoristoista ja sillä on hyvin epäsäännöllinen rannikko, joka luo paljon suojaisia lahtia, mikä tekee siitä ihanteellisen purjehduskohteen. Saaren kristallinkirkas vesi on johtanut sen lempinimeen "Sienisukeltajien saari". Sienisukellus on ostanut saarelle paljon vaurautta ja tehnyt sen kuuluisaksi kaikkialla Välimeren alueella.

Kalymnoksen pääkaupunki on satamakaupunki Pothia, värikäs asutus levittäytyneenä kahdelle kukkulalle ja laaksoon niiden välillä. Saarelta on säännöllinen lauttayhteys Piraeukseen, Rodokselle, muille Dodekanesian ja Kykladien saarille ja Samokselle.