Lautta satamasta Katapola satamaan Syros

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Katapola Syros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SeaJets -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 25 minuuttia samalla kun Golden Star Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 25 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Katapola Syros kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Katapola - Syros lauttaoperaattorit

  • SeaJets
    • 1 lähtö viikoittain 4 h 25 min
    • Etsi hinta
  • Golden Star Ferries
    • 7 lähtöä viikoittain 4 h 25 min
    • Etsi hinta

Syros opas

Vaikka Kreikan saari Syros kuuluu Kykladien saariryhmään, sen arkkitehtuuri on enemmän keskiaikainen kuin Kykladinen. Sen pääkaupungille, Ermoupolikselle, on ominaista sen tyylikkäät venetsialaiset kartanot, viehättävä Vaporian kaupunginosa, suuret kirkot ja vaikuttavat uusklassiset rakennukset, kuten kaupungintalo ja Apollo-teatteri keskusaukiolla. Syroksen rannat ovat mukavia ja rentouttavia, ja monet matkailupalvelut ja majoikset ympäröivät niitä. Syroksen asutuksesta on merkkejä 3000-vuosituhannelta eKr eri alueilla Halandrianissa ja Kastrissa. Havainnot osoittavat, että saarella on ollut metallitöiden laboratorio ja kaupallisia suhteita Vähässä-Aasiaan. 600-luvulla eKr, Samiansit miehittivät Syroksen ja monet Samoksen asukkaat muuttivat saareen. Sen ajan tärkeä lääkäri ja filosofi Pherecydis syntyi Syroksella ja joitakin vuosia myöhemmin hän meni Samokselle ja hänestä tuli opettaja Pythagoras.