Kavala
Limnos
Lautat maahan Egean saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kavala satamaan Limnos

Kreikka ja Egean saaret yhdistyvät reitillä Kavala Limnos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 55 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Kavala Limnos kohteiden Kreikka ja Egean saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Kavala satamaan Limnos

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Egean saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Kavala - Limnos?

  Lautan ylitysaika Kavala - Limnos on noin 4h 05m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Kavala - Limnos?

  Kavala to Limnos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kavala - Limnos on 101 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kavala - Limnos?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Kavala ja Limnos välillä. Nämä ovat
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Miten voin varata lauttalippuja Kavala - Limnos?

  Varaa lautat reitiltä Kavala kohteeseen Limnos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kavala - Limnos?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kavala - Limnos
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Kavala - Limnos?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Kavala ja Limnos välillä
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Kavala - Limnos?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Hellenic Seaways
 • Mikä on etäisyys Kavala ja Limnos välillä?

  Etäisyys Kavala ja Limnos välillä on noin 69 meripeninkulmaa.

Kavala opas

Kavala on Itä-Makedonian tärkein satamakaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Kavalan lahdella vastapäätä Thassos- saarta ja on noin 160 km päässä Thessalonikasta, 37 km päässä Dramasta ja 56 km päässä Xanthista. Kaupungilla on rikas historia ja siellä on monia asioita tehtävänä ja nähtävänä. Castle of Kavala sijaitsee niemimaan päällä, jonne vanha kaupunki rakennettiin. Bysantin ajan aikana bysantit, venetsialaiset ja turkkilaiset suorittivat toistuvia saneeraustöitä ja linnoitus korjattiin. Jokainen nykyhistorian jakso on jättänyt jälkiä sen seiniin. Linna (linnoitus) nykymuodossaan on rakennettu 1400–luvun ensimmäisellä neljänneksellä bysanttilaisen ajan perusteisiin. Muita kiinnostavia kohteita ovat Kamares (vanhan akvedukti), joka on rakennettu Rooman/Bysantin aikana, Imaret ja House of Mehmet Ali Old Town Squarellä.

Kaupungin satamasta kulkee lauttoja kohteisiin Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi ja Mytilene.


Limnos opas

Kreikan saari Limnos sijaitsee Egeanmerellä, ja on ihanteellinen kohde rauhalliselle lomalle. Suojaisat kuilut, laajat rannat ja vulkaanisten kivien maisemat vuorottelevat pienillä mäillä ja perinteisillä kylien kivitaloilla. Tuliperäinen saari Hefaistos, tulen jumala, lainaa hedelmällisyyttään hedelmällisille tasangoille, jota paikalliset käyttävät hyväkseen tuottaen ainutlaatuisen makuisia ja erinomaisen laatuisia herkkuja. Niistä tunnettu on Muscat Limnos, alkuperänimitys korkealaatuiselle makealle valkoviininille, jolla on kultainen väri, rikas aromi ja täynnä makua. Juusto "kalathakia" (= pieni kori) valkoinen juusto, jonka annetaan kuivua ja kypsyä pienissä olkikoreissa tuotetaan myös saarella.

Lautalla Myrinasta pääsee saarille Agios Efstratios, Lesbos ja Samothrake (vain kesäisin) ja mannersatamiin Piraeukseen ja Lavrioon (Ateena), Thessalonikissiin ja Kaválaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 19/02/002024 ja 25.2.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Aegean Sea Lines 16:30 21:20 4 tuntia 50 minuuttia Mon, Ke, Pe
Hellenic Seaways 21:30 00:45 3 tuntia 15 minuuttia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.