Kavala
Mesta
Lautat maahan Egean saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kavala satamaan Mesta

Kreikka ja Egean saaret yhdistyvät reitillä Kavala Mesta. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: SeaJets. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia 30 minuuttia.

Kavala Mesta matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Egean saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kavala - Mesta?

Lautan ylitysaika Kavala - Mesta on noin 12h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kavala - Mesta?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Kavala to Mesta ja tämä on
  • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Kavala - Mesta?

Varaa lautat reitiltä Kavala kohteeseen Mesta tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Kavala opas

Kavala on Itä-Makedonian tärkein satamakaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Kavalan lahdella vastapäätä Thassos- saarta ja on noin 160 km päässä Thessalonikasta, 37 km päässä Dramasta ja 56 km päässä Xanthista. Kaupungilla on rikas historia ja siellä on monia asioita tehtävänä ja nähtävänä. Castle of Kavala sijaitsee niemimaan päällä, jonne vanha kaupunki rakennettiin. Bysantin ajan aikana bysantit, venetsialaiset ja turkkilaiset suorittivat toistuvia saneeraustöitä ja linnoitus korjattiin. Jokainen nykyhistorian jakso on jättänyt jälkiä sen seiniin. Linna (linnoitus) nykymuodossaan on rakennettu 1400–luvun ensimmäisellä neljänneksellä bysanttilaisen ajan perusteisiin. Muita kiinnostavia kohteita ovat Kamares (vanhan akvedukti), joka on rakennettu Rooman/Bysantin aikana, Imaret ja House of Mehmet Ali Old Town Squarellä.

Kaupungin satamasta kulkee lauttoja kohteisiin Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi ja Mytilene.


Mesta opas

Mestan kaupunki sijaitsee Kreikan saarella Chioksella, joka sijaitsee koillis-Egeanmerellä. Se on tunnettu yhtenä todennäköisimpänä Homerin syntysijana, ja myös antiikin matemaatikkojen Hippokrateksen ja Enopideksen. Saari on hyvin lähellä Turkin rannikkoa, joka on vain 3,5 meripeninkulman päässä Cape Pountasta. Chios on viidenneksi suurin Kreikan saari, sen rantaviiva on noin 210 km ja asukasluku on noin 54 000.

Keskiaikainen Mestan kylä on yksi kauneimmista kylistä saarella, joka on säilynyt muistomerkki. Sen hienostunut arkkitehtuuri, jossa kylä on rakennettu kuten linna, juontaa juurensa Bysantin aikaan. Kylän talot rakennettiin lähelle toisiaan, luoden tunteen suojamuurista kylälle. Mestan nykyiset asukkaat edelleen säilyttävät 1300–luvun kyläperinteitä. Kylän tärkein käytäntö tapahtuu karnevaalijuhlien aikana, jolloin "Agas" koetukset, satiirinen kopio Turkin miehityksen aikaisista kilpailuista, tapahtuu.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.