Kimolos
Milos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kimolos satamaan Milos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Kimolos Milos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Zante Ferries liikennöi reittiä jopa 1 kertaa viikko, Blue Star Ferries 3 kertaa viikko, SeaJets 0 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 4 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 8 viikko reitillä Kimolos Milos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kimolos - Milos?

Lautan ylitysaika Kimolos - Milos on noin 53m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kimolos - Milos?

Kimolos to Milos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kimolos - Milos on 12 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kimolos - Milos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Kimolos ja Milos välillä. Nämä ovat
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Kimolos - Milos?

Varaa lautat reitiltä Kimolos kohteeseen Milos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Kimolos ja Milos välillä?

Etäisyys Kimolos ja Milos välillä on noin 8 meripeninkulmaa.

Kimolos opas

Kimolos on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saari on sen suuremman naapurin, Miloksen, luoteispuolella ja niitä erotettaa kanava, joka on 1 km leveä. Ainoa kaupunki saarella on Chorio, joka sijaitsee mäellä saaren länsipuolella. Chorio huokuu vanhan maailman charmia, ja sitä koristat loistava Egeanmeren arkkitehtuurinen tyyli. Hopeaiset rannat, valkoiset seinät ja siniset ikkunanpielet ja kapeat ympäröivät mukulakivikadut luovat taiteellisen maiseman rauhallisuutta. Saari on täynnä kiinnostavia kohteita. Vastapäätä Metropolitan kirkko Panagia Odigitriaa sijaitsee arkeologinen museo, joka isännöi näyttelyitä ja arkeologisia löytöjä joihin kuuulu 600–luvun aluksia ja astioita. Se on näkemisen arvoinen.

Saaren satama sijaitsee Psathin kylässä. Satamasta kulkee tavanomaisia ja highspeed-lauttoja Piraeukselle. Lautat menevät myös Kithnokselle, Serifokselle, Sifnokselle, Milokselle ja muille Kykladien saarille.


Milos opas

Kreikan saari Milos on kaikkein läntisin Kykladien saari. Siellä on noin 5000 asukasta hajallaan 7 pikkukaupungissa (kuten Adamas, Plaka). Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa). Turismi on vasta hiljattain alkanut havahtumaan Miloksen kauniisiin rantoihin, joissa on kiviä ja kristallinkirkasta vettä. Milos on myös nimetty "Island of Coloursiksi" upean vulkaanisen alkuperänsä ansiosta.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 11:40 12:45 1 tunti 5 minuuttia To
Zante Ferries 12:45 13:40 55 minuuttia To
Aegean Sea Lines 12:55 14:25 1 tunti 30 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 13:10 14:10 1 tunti Mon, Ke
Aegean Sea Lines 13:35 14:30 55 minuuttia Ke, To
Zante Ferries 13:50 14:45 55 minuuttia Sun
Aegean Sea Lines 14:00 14:55 55 minuuttia La
Hellenic Seaways 21:50 22:50 1 tunti La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.