Korcula
Dubrovnik
Lautat maahan Kroatia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Korcula satamaan Dubrovnik

Korculan saari ja Kroatia yhdistyvät reitillä Korcula Dubrovnik, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. TP Line -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 55 minuuttia samalla kun Krilo Kapetan Luka reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 42 ylitystä viikko reitillä Korcula Dubrovnik kohteiden Korculan saari ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korculan saari - Kroatia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Korcula - Dubrovnik?

Lautan ylitysaika Korcula - Dubrovnik on noin 1h 57m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Korcula - Dubrovnik?

Korcula to Dubrovnik lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Korcula - Dubrovnik on 62 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Korcula - Dubrovnik?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Korcula ja Dubrovnik välillä. Nämä ovat
  • TP Line
  • Krilo Kapetan Luka

Miten voin varata lauttalippuja Korcula - Dubrovnik?

Varaa lautat reitiltä Korcula kohteeseen Dubrovnik tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Korcula ja Dubrovnik välillä?

Etäisyys Korcula ja Dubrovnik välillä on noin 59 meripeninkulmaa.

Korcula opas

Korcula on Kroatian saari joka sijaitsee Adrianmerellä aivan Dalmatian rannikolla. Saari on erotettu Peljesacin niemimaasta kapealla Peljesacin salmella, joka on 900m – 3000 m leveä. Saari on noin 280 Km2 ja 47 km pitkä ja 8 km leveä, ja se on Adrianmeren kuudenneksi suurin saari. Saarella on monia asioita joita tehdä ja nähdä. Pyhän Markuksen katedraali on goottilainen ja renessanssinen rakennus Korculan vanhassa kaupungissa, se rakennettiin 1300–1500–luvuilla ja on tutustumisen arvoinen. Auringonpalvojille Korcula tarjoaa paljon pieniä ja eristäytynyteitä rantoja siroteltuna ympäri saarta, ja suosituin niistä on hiekkaranta Vela Przina Lumbarda ja kiviranta Pupnatska Luka.

Korcula on yhteydessä mantereeseen säännöllisellä lauttayhteydellä, joka kulkee Domincesta (Korcula Townin vierestä) Rijekaan, Splitiin, Stari Gradiin, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Dubrovnik opas

Dubrovnikin kaupunki sijaitsee Dalmatian alueella Kroatiassa, Adrianmeren rannikolla. Kaupunki on yksi suosituimmista kohteista Välimerellä ja on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. 6 m paksu muuri, joka kulkee noin 2 km ympäri kaupunkia, on kaupungin merkittävä piirre. Muuri rakennettiin useilla torneilla jotta se voisi puolustaa kaupunkia maraudereilta. Dubrovnik on täynnä upeaa arkkitehtuuria ja veistoksellisia yksityiskohtia, ja upeita kirkkoja, luostareita, museoita ja suihkulähteitä. Dubrovnikin barokkikatedraali rakennettiin 1700–luvulla ja se sisältää muistomerkkejä 1000-1700–luvuilta; pääasiassa Saint Blaisen kullattu käsi, jalka ja kallo ja True Crossin jäänteet.

Dubrovnik Ferry Terminal sijaitsee Kantafigin alueella Gružin lahdella noin 3 km: n päässä vanhastakaupungista. Kaikki saapuvat ja lähtevät lautat kuklevat täältä. Lauttakohteisiin kuuluu Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula ja Mijet.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
TP Line 07:30 09:35 2 tuntia 5 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
TP Line 08:30 10:35 2 tuntia 5 minuuttia Mon
Krilo Kapetan Luka 10:30 12:30 2 tuntia Jokapäiväinen
TP Line 12:20 14:35 2 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.