Korcula
Dubrovnik
Lautat maahan Kroatia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Korcula satamaan Dubrovnik

Korculan saari ja Kroatia yhdistyvät reitillä Korcula Dubrovnik. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: TP Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 5 minuuttia.

Korcula Dubrovnik matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korculan saari - Kroatia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Korcula - Dubrovnik?

  Lautan ylitysaika Korcula - Dubrovnik on noin 2h 05m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Korcula - Dubrovnik?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Korcula to Dubrovnik ja tämä on
  • TP Line
 • Miten voin varata lauttalippuja Korcula - Dubrovnik?

  Varaa lautat reitiltä Korcula kohteeseen Dubrovnik tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Korcula opas

Korcula on Kroatian saari joka sijaitsee Adrianmerellä aivan Dalmatian rannikolla. Saari on erotettu Peljesacin niemimaasta kapealla Peljesacin salmella, joka on 900m – 3000 m leveä. Saari on noin 280 Km2 ja 47 km pitkä ja 8 km leveä, ja se on Adrianmeren kuudenneksi suurin saari. Saarella on monia asioita joita tehdä ja nähdä. Pyhän Markuksen katedraali on goottilainen ja renessanssinen rakennus Korculan vanhassa kaupungissa, se rakennettiin 1300–1500–luvuilla ja on tutustumisen arvoinen. Auringonpalvojille Korcula tarjoaa paljon pieniä ja eristäytynyteitä rantoja siroteltuna ympäri saarta, ja suosituin niistä on hiekkaranta Vela Przina Lumbarda ja kiviranta Pupnatska Luka.

Korcula on yhteydessä mantereeseen säännöllisellä lauttayhteydellä, joka kulkee Domincesta (Korcula Townin vierestä) Rijekaan, Splitiin, Stari Gradiin, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Dubrovnik opas

Dubrovnikin kaupunki sijaitsee Dalmatian alueella Kroatiassa, Adrianmeren rannikolla. Kaupunki on yksi suosituimmista kohteista Välimerellä ja on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. 6 m paksu muuri, joka kulkee noin 2 km ympäri kaupunkia, on kaupungin merkittävä piirre. Muuri rakennettiin useilla torneilla jotta se voisi puolustaa kaupunkia maraudereilta. Dubrovnik on täynnä upeaa arkkitehtuuria ja veistoksellisia yksityiskohtia, ja upeita kirkkoja, luostareita, museoita ja suihkulähteitä. Dubrovnikin barokkikatedraali rakennettiin 1700–luvulla ja se sisältää muistomerkkejä 1000-1700–luvuilta; pääasiassa Saint Blaisen kullattu käsi, jalka ja kallo ja True Crossin jäänteet.

Dubrovnik Ferry Terminal sijaitsee Kantafigin alueella Gružin lahdella noin 3 km: n päässä vanhastakaupungista. Kaikki saapuvat ja lähtevät lautat kuklevat täältä. Lauttakohteisiin kuuluu Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula ja Mijet.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 27/11/002023 ja 3.12.2023


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
TP Line 07:30 09:35 2 tuntia 5 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
TP Line 08:30 10:35 2 tuntia 5 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.