Korfu
Paxi
Lautat maahan Jooniansaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Korfu satamaan Paxi

Jooniansaaret ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Korfu Paxi, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Lefkada Palace liikennöi reittiä jopa 3 kertaa viikko, Kerkyra Lines 12 kertaa viikko & Joy Cruises kulkee reittiä jopa 4 kertaa päivä.

Kohteiden Jooniansaaret ja Jooniansaaret välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 43 viikko reitillä Korfu Paxi ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Korfu - Paxi?

Lautan ylitysaika Korfu - Paxi on noin 1h 26m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Korfu - Paxi?

Korfu to Paxi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Korfu - Paxi on 136 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Korfu - Paxi?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Korfu ja Paxi välillä. Nämä ovat
  • Lefkada Palace
  • Kerkyra Lines
  • Joy Cruises

Miten voin varata lauttalippuja Korfu - Paxi?

Varaa lautat reitiltä Korfu kohteeseen Paxi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Korfu ja Paxi välillä?

Etäisyys Korfu ja Paxi välillä on noin 29 meripeninkulmaa.

Korfu opas

Korfu on Kreikan saari Joonian merellä, se on toiseksi suurin Joonianmeren saarista. Saaren suurin kaupunki on myöskin nimeltään Korfu, ja siellä on Joonian yliopisto. Saarella vallitsee leuto Välimeren ilmasto, mikä tekee siitä sen loistavien rantojen kanssa suositun lomakohteen. Korfu on Kreikan saarista vihrein: kuumat ja kuivat kesät ja talvisateet luovat rehevän kasvillisuuden jota hallitsee yli 2 miljoonaa oliivipuuta.

Korfu on sekoitus Venetsiaa ja Napolia ja ripaus Ranskaa ja Englantia. Kaupunki on täynnä sokkeloisia kapeita katuja ja 1500–luvun linnoitusta. Kaupungista löytyy kappeli, vanha kartano ja salainen puutarha-aukio. Listonista lähteviltä kapeilta kaduilta löytyy pieniä kauppoja turisteille. Kaupungissa on käsityöntekijöitä jotka ovat erikoistuneet suunnitteluun ja kultaisiin Kreikan koruihin, jotka kilpailukykyisillä hinnoillaan houkuttelevat sinua viemään kotiin muutakin kuin muistoja!

Korfun satama tarjoaa erilaisia lauttapalveluja, joista suurin osa menee manner-Kreikkaan. Osaa reiteistä kulkee enemmän kuin yksi yhtiö ja matka-ajat voivat vaihdella.


Paxi opas

Paxi on kreikkalainen saariryhmä Joonianmeressä. Kreikan mytologiassa rauhaa ja hiljaisuutta kaipaava Poseidon loi saaren iskemällä Korfua kolmikärjellään. Vaikka saaria on mahdollisesti asutettu jo esihistoriallisilta ajoilta, pidetään foinikialaisia yleensä Paxin ensimmäisinä asuttajina. Nimen uskotaan tulevan heidän kielessään liuskekiveä tarkoittaneesta sanasta pax.
Roomalaiset hallitsivat saarta toiselta vuosisadalta eaa. ja Bysantin aikana sekä keskiajalla se oli jatkuvasti merirosvojen hyökkäysten kohteena. Useiden hallitsijoiden ja ristiretkeilijöiden jälkeen venetsialaiset ottivat alueen hallintaansa 1300-luvun lopulla.
Napoleonin sotien aikana Jooniansaaria hallitsivat ranskalaiset, venäläis-turkkilainen liitto ja lopulta britit, jotka perustivat Jooniansaarten yhdysvallat vuonna 1815. Vuonna 1864 Paxi ja loput saarista luovutettiin Kreikalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Lefkada Palace 06:30 09:00 2 tuntia 30 minuuttia Ti, To, La
Joy Cruises 08:15 09:10 55 minuuttia Jokapäiväinen
Kerkyra Lines 09:00 09:55 55 minuuttia Mon, Ti, To, Pe, La, Sun
Joy Cruises 09:45 10:55 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
Joy Cruises 14:00 15:10 1 tunti 10 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, La
Joy Cruises 14:00 15:30 1 tunti 30 minuuttia Sun
Joy Cruises 15:15 16:10 55 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Kerkyra Lines 16:30 17:25 55 minuuttia Mon, Ti, To, Pe, La, Sun
Joy Cruises 17:30 18:40 1 tunti 10 minuuttia Mon, Ti, To, Pe, La, Sun
Joy Cruises 17:30 19:00 1 tunti 30 minuuttia Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.