Lautta satamasta Korfu satamaan Saranda

Jooniansaaret ja Albania yhdistyvät reitillä Korfu Saranda, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Sarris Cruises -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 10 minuuttia samalla kun Sarris Cruises Fast Ferry reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 35 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Korfu Saranda kohteiden Jooniansaaret ja Albania välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Korfu - Saranda lauttaoperaattorit

  • Sarris Cruises
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h 10 min
    • Etsi hinta
  • Sarris Cruises Fast Ferry
    • 7 lähtöä viikoittain 35 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Korfu Saranda

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Korfu Saranda on auto ja 2 matkustajaa.

Korfu opas

Korfu on Kreikan saari Joonian merellä, se on toiseksi suurin Joonianmeren saarista. Saaren suurin kaupunki on myöskin nimeltään Korfu, ja siellä on Joonian yliopisto. Saarella vallitsee leuto Välimeren ilmasto, mikä tekee siitä sen loistavien rantojen kanssa suositun lomakohteen. Korfu on Kreikan saarista vihrein: kuumat ja kuivat kesät ja talvisateet luovat rehevän kasvillisuuden jota hallitsee yli 2 miljoonaa oliivipuuta.

Korfu on sekoitus Venetsiaa ja Napolia ja ripaus Ranskaa ja Englantia. Kaupunki on täynnä sokkeloisia kapeita katuja ja 1500–luvun linnoitusta. Kaupungista löytyy kappeli, vanha kartano ja salainen puutarha-aukio. Listonista lähteviltä kapeilta kaduilta löytyy pieniä kauppoja turisteille. Kaupungissa on käsityöntekijöitä jotka ovat erikoistuneet suunnitteluun ja kultaisiin Kreikan koruihin, jotka kilpailukykyisillä hinnoillaan houkuttelevat sinua viemään kotiin muutakin kuin muistoja!

Korfun satama tarjoaa erilaisia lauttapalveluja, joista suurin osa menee manner-Kreikkaan. Osaa reiteistä kulkee enemmän kuin yksi yhtiö ja matka-ajat voivat vaihdella.