COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Korfu - Saranda on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jooniansaaret - Albania lautat sivullamme.

Korfu - Saranda lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 9 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Lautta satamasta Korfu satamaan Saranda

Jooniansaaret ja Albania yhdistyvät reitillä Korfu Saranda, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Sarris Cruises & Lines liikennöi reittiä jopa 3 kertaa päivä, Finikas Lines 9 kertaa päivä, Ionian Seaways 6 kertaa päivä & Joy Lines kulkee reittiä jopa 14 kertaa viikko.

Kohteiden Jooniansaaret ja Albania välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 20 päivä reitillä Korfu Saranda ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Korfu opas

Korfu on Kreikan saari Joonian merellä, se on toiseksi suurin Joonianmeren saarista. Saaren suurin kaupunki on myöskin nimeltään Korfu, ja siellä on Joonian yliopisto. Saarella vallitsee leuto Välimeren ilmasto, mikä tekee siitä sen loistavien rantojen kanssa suositun lomakohteen. Korfu on Kreikan saarista vihrein: kuumat ja kuivat kesät ja talvisateet luovat rehevän kasvillisuuden jota hallitsee yli 2 miljoonaa oliivipuuta.

Korfu on sekoitus Venetsiaa ja Napolia ja ripaus Ranskaa ja Englantia. Kaupunki on täynnä sokkeloisia kapeita katuja ja 1500–luvun linnoitusta. Kaupungista löytyy kappeli, vanha kartano ja salainen puutarha-aukio. Listonista lähteviltä kapeilta kaduilta löytyy pieniä kauppoja turisteille. Kaupungissa on käsityöntekijöitä jotka ovat erikoistuneet suunnitteluun ja kultaisiin Kreikan koruihin, jotka kilpailukykyisillä hinnoillaan houkuttelevat sinua viemään kotiin muutakin kuin muistoja!

Korfun satama tarjoaa erilaisia lauttapalveluja, joista suurin osa menee manner-Kreikkaan. Osaa reiteistä kulkee enemmän kuin yksi yhtiö ja matka-ajat voivat vaihdella.