Finikas Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Finikas Lines

Finikas Lines on ollut toiminnassa vuodesta 1994 lähtien ja tarjoaa palveluja Albanian Sarandan kaupungin ja yhä suositun Kreikan saaren Korfun välillä. Sesonkiaikana on jopa kuusi palvelua, jotka kulkevat Jonianmeren yli molempiin suuntiin. Kauden puolivälissä on kolme päivittäistä kuljetusta, ja talvikuukausina on yksi päivittäinen paluuristeys.

Albanian ja Korfun väliset risteykset kestävät 30–70 minuuttia, riippuen siitä jos ottaa suurnopeusaluksen matkustajalautan tai jos ottaa auton autolauttaliikenteeseen. Yhteistyössä Ionian Seawaysin kanssa, reitillä on kuuden aluksen laivasto Jonianmeren reitillä. Tähän kuuluu neljä kantosiipialusta matkustajille ja kaksi autolauttaa, jotka vaihtelevat 124 matkustajasta 300: een.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Finikas Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.