COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Finikas Lines

Finikas Lines on ollut toiminnassa vuodesta 1994 lähtien ja tarjoaa palveluja Albanian Sarandan kaupungin ja yhä suositun Kreikan saaren Korfun välillä. Sesonkiaikana on jopa kuusi palvelua, jotka kulkevat Jonianmeren yli molempiin suuntiin. Kauden puolivälissä on kolme päivittäistä kuljetusta, ja talvikuukausina on yksi päivittäinen paluuristeys.

Albanian ja Korfun väliset risteykset kestävät 30–70 minuuttia, riippuen siitä jos ottaa suurnopeusaluksen matkustajalautan tai jos ottaa auton autolauttaliikenteeseen. Yhteistyössä Ionian Seawaysin kanssa, reitillä on kuuden aluksen laivasto Jonianmeren reitillä. Tähän kuuluu neljä kantosiipialusta matkustajille ja kaksi autolauttaa, jotka vaihtelevat 124 matkustajasta 300: een.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Finikas Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Finikas Lines reitit ja satamat

Operaattorin Finikas Lines kaikki reitit