Kos
Symi
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kos satamaan Symi

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Kos Symi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Dodekanisos Seaways -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia samalla kun Blue Star Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Kos Symi kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kos - Symi?

Lautan ylitysaika Kos - Symi on noin 1h 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kos - Symi?

Kos to Symi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kos - Symi on 55 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kos - Symi?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Kos ja Symi välillä. Nämä ovat
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Kos - Symi?

Varaa lautat reitiltä Kos kohteeseen Symi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kos - Symi?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kos - Symi
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Kos - Symi?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Kos ja Symi välillä
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Kos - Symi?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Kos ja Symi välillä?

Etäisyys Kos ja Symi välillä on noin 36 meripeninkulmaa.

Kos opas

Kos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Dodekanesian saariryhmässä. Kos sijaitsee 4 km päässä Turkin Bodrumin rannikolta ja se on noin 40 km pitkä ja 8 km leveä. Saaren tärkeimmän kaupungin ja sataman, jota kutsutaan myös Kosiksi, lisäksi tärkeimmät kylät ovat Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari ja Pyli. Pienemmät ovat Zia, Zipari, Platani, Lagoudi ja Asfendiou. Kos on erittäin suosittu lomakohde ja Kos Townilla on vilkas keskusta, joka on täynnä ravintoloita, kauppoja, baareja ja klubeja. Kävijät löytävät lähes kaiken, turkiksesta keramiikkaan, nahkatuotteista koruihin ja kenkiin ja vaatteista kirjoihin, matkamuistoista ja rantatavaroihin. Kaikkein suosituimmat merenrantalomakohteet tarjoavat myös useita pieniä kauppoja, jotka myyvät lähinnä käsintehtyjä tuotteita, kuten käsitöitä ja keramiikkaa, sekä perinteisiä paikallisia tuotteita, kuten timjamia, hunajaa, makeisia, yrttejä, mausteita ja viiniä.

Kosilta lähtee päivittäisiä lauttoja Piraeukselle, muille Dodekanesian saarille, koillis-Egeanmeren saarille ja Turkkiin. Matka tavanomaisella lautalla voi kestää jopa 13 tuntia, riippuen välipysähdyksistä, ja matka highspeed lautalla kestää 5 – 8 tuntia.


Symi opas

Kreikan saari Symi sijaitsee lähellä lounais-Turkkia etelä-Dodekanesialla, Rodoksen pohjoispuolella. Saari kattaa 70 neliökilometrin pinta-alan ja on vain noin 13 km pitkä ja 8 km leveä. Symi jakautuu neljään alueeseen, Yialosiin, joka on saaren pää satama, pohjoiskylä Chrioon, Pedi Bay laaksoon sekä Nimboriosin lahteen. Marathoundan kylässä on pientä asutusta ja suuri luostari Panormitis.

Saarella on monia vanhoja kirkkoja ja luostareita, jotka ovat vierailun arvoisia, kuten Constantinos ja Eleni kirkot eteläisillä Viglan rinteillä, joiden rinteitä koristavat kauniit puutarhat ja terassit. Arkkienkeli Mikaelin luostarin Roukouniotissa rakensi Pyhän Johanneksen ritarit 1300-luvulla tärkeän 400–luvun luostarin raunioille, joka puolestaan rakennettiin edellisen esikristillisen temppelin tilalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 02:25 06:15 3 tuntia 50 minuuttia La
Blue Star Ferries 04:40 07:15 2 tuntia 35 minuuttia To
Blue Star Ferries 06:20 08:40 2 tuntia 20 minuuttia Ke
Blue Star Ferries 10:10 12:45 2 tuntia 35 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 15:40 17:10 1 tunti 30 minuuttia Mon, To, Sun
Dodekanisos Seaways 15:45 17:10 1 tunti 25 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 16:15 17:35 1 tunti 20 minuuttia Pe, La
SAOS Ferries 17:20 22:30 5 tuntia 10 minuuttia Ti, Pe

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.