Dodekanesian saaret

Kuinka varaat lautan maasta Dodekanesian saaret maahan Ikaria

Maan Dodekanesian saaret ja maan Ikaria välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 10 satamat maassa Dodekanesian saaret ja sataman 1 satama maassa Ikaria.

Lauttamatkoja on yhteensä 27 ylitystä joka viikko reiteillä 10 lauttareittiä, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Nopein ylitys kestää noin 55 minuuttia (Patmos - Agios Kirikos).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Dodekanesian saaret ja maan Ikaria välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Dodekanesian saaret Ikaria lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.

Tietoa maasta Ikaria:

Ikaría on kreikkalainen saari Egeanmeressä, noin 19 kilometriä Samokselta lounaaseen. Liian lähelle aurinkoa lentäneen Ikaroksen mukaan nimetty saari on noin 40 kilometriä pitkä ja leveimmillään 8 kilometriä halkaisijaltaan.
Ikaríaa pidetään yhtenä maailman viidestä ”sinisestä vyöhykkeestä” – paikoista, joissa poikkeuksellisen suuri osa väestöstä elää hyvin vanhaksi, mahdollisestsi henkeäsalpaavien panoramamaisemiensa, puhtaan vuori-ilman, terapeuttisten kuumien lähteiden, kauniiden rantojen ja turmeltumattoman meren ansiosta.