Flatey -saari

Kuinka varaat lautan maasta Flatey -saari maahan Islanti

Maan Flatey -saari ja Islanti välillä on 2 lauttareittiä, yhteensä 28 lauttavuoroa viikossa. Seatours operoi 2 reittiä, Flatey - Stykkisholmur kulkee 14 kertaa viikossa & Flatey - Brjanslaekur noin 14 kertaa viikoittain.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Flatey -saari maahan Islanti hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Flatey -saari Islanti lauttakartta

Klikkaa karttaa

Flatey -saari - Islanti lautat

Tietoa maasta Islanti:

Islanti on suuri saari Pohjois-Atlantilla lähellä napapiiriä. Maan maisema on kesytön, karu ja värikäs mustine laavoineen, punaisine tulikivineen, kirkkaan sinisine geysireineen, jokineen, vesipuouksineen ja vehreine laaksoineen. Sen rannikkoa koristavat lukuisat lahdet ja vuonot. Islanti on yksi maailman vulkaanisesti aktiivisimmista maista. Etelä-Islannissa sijaitseva Hekla on purkautunut jopa 20 kertaa ja pappismiehet kutsuvatkin sitä Helvetin portiksi. Eikä ihme, sillä tunnelma Islannin kihisevien vuorten ympärillä todella on ylimaallinen.
Kuitenkin Islannin rannikoiden lomassa kaupungit, etenkin Reykjavik, kuhisevat eloisassa ilmapiirissä. Reykjavikkia ympäröi leveä lahti sekä vuoria. Alueen geotermiset kuumat lähteet tarjoavat kaupungille luonnollisen keskuslämmityksen ja saasteettoman ympäristön. Reykjavik on kiireinen kaupunki, jossa vanhanaikaiset puutalot yhdistyvät modernien rakennusten kanssa. Vaikka se on suhteellisen pieni pääkaupungiksi, Reykjavik on onnistunut luomaan kaupungille juhlakaupungin maineen jossa yökerhot ja baarit täyttyvät juhlivista paikallisista säännöllisesti.