Giglio saari

Kuinka varaat lautan maasta Giglio saari maahan Italia

Maiden Giglio saari ja Italia välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Toremar. Giglio Porto Santo Stefano lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 1 tunti.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Giglio saari maahan Italia satamien Giglio ja Porto Santo Stefano välillä.

Giglio saari Italia lauttakartta

Klikkaa karttaa

Giglio saari - Italia lautat

Tietoa maasta Giglio saari:

Italian Giglio-saari sijaitsee 15 kilometrin päässä Toscanan rannikosta. Giglion leppeä ilmasto, turmeltumaton luonto, kristallinkirkas smaragdinvihreä vesi, hiekkarannat ja kauniit poukamat tekevät siitä suositun matkakohteen.

Giglio joutui parrasvaloihin vuonna 2012 loistoristeilijä Costa Concordian ajettua karille saaren edustalla.

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.