Italia

Kuinka varaat lautan maasta Italia maahan Capraia saari

Maiden Italia ja Capraia saari välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Toremar. LivornoCapraia lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 2 tuntia 45 minuuttia.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Italia maahan Capraia saari satamien Livorno ja Capraia välillä.

Italia Capraia saari lauttakartta

Klikkaa karttaa

Italia - Capraia saari lautat

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.

Tietoa maasta Capraia saari:

Italialainen Capraian saari on Toscanan saariston seitsemästä saaresta luoteisin ja sijaitsee noin 65 km päässä Livornosta.
Suhteellisen leudon ilmaston vuoksi matkailijat suosivat saarta ympäri vuoden, mutta monen muun Välimeren saaren tapaan se on erityisen suosittu kesäaikaan.